Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Ο 21χρονος παράτησε το πτώμα της μητέρας του στην κουζίνα και ατάραχος έβγαλε βόλτα τα σκυλιά

Σε μοναστήρι ο killer μία εβδομάδα πριν από το Πάσχα

Δήλωνε μουσικός, έπαιζε μπουζούκι και ανέβαζε βίντεο στα social media, ενώ έκανε γυμναστική λίγες ώρες προτού σκοτώσει τη μητέρα του και εκτυλιχθούν σκηνές «Ψυχώ» επί 14 ώρες μέχρι τη σύλληψη του 21χρονου μητροκτόνου. Κυνικός και απαθής, άφησε το πτώμα της μητέρας του στην κουζίνα και έβγαλε βόλτα τα σκυλιά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, όπως περιέγραψε γείτονας που τον είδε.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος διηγήθηκε με απόλυτη ψυχραιμία στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς γιατί δολοφόνησε τη μητέρα του στις 5 το πρωί της περασμένης Δευτέρας. «Εξαιτίας του αλκοόλ που είχα καταναλώσει, καθώς και ενός τσιγάρου κάνναβης το οποίο προηγουμένως είχα καπνίσει το μυαλό μου θόλωσε, άρπαξα ένα μαχαίρι, με πορτοκαλί λαβή, από την κουζίνα, και με αυτό χτύπησα τη μητέρα μου στα πλευρά και στην κοιλιά της, ενόσω αυτή στεκόταν στον διάδρομο (μικρό χολ) της οικίας μας. Δεν το είχα σχεδιάσει. Λίγο μετά άρχισα να καθαρίζω το σπίτι από τα αίματα με μία σφουγγαρίστρα» ανέφερε.

Ο 21χρονος μητροκτόνος

Στη συνέχεια περιέγραψε τι έκανε για να καθαρίσει το σπίτι και να εξαφανίσει το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τη μητέρα του. «Τύλιξα το πτώμα της με ένα πάπλωμα και απέξω με μία κουβέρτα. Δεν πίστευα το τι είχα κάνει. Βγήκα από το σπίτι το μεσημέρι και έπειτα από λίγο επέστρεψα. Σε δύο σακούλες σκουπιδιών έβαλα κάποια πράγματα που είχαν σχέση με τον φόνο όπως το μαχαίρι, αφού πρώτα το είχα καθαρίσει από τα αίματα, τη σφουγγαρίστρα, το κινητό τηλέφωνο της μητέρας μου, διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και τα πέταξα σε κάδο επί της οδού Καραϊσκάκη, κοντά στο σπίτι μας».

Για την εμπλοκή του 23χρονου ξαδέλφου του, τον οποίο κάλεσε στο σπίτι για καφέ και στη συνέχεια δήθεν για να μεταφέρουν μπάζα, ανέφερε: «Μόλις μπήκαμε στο σπίτι είδε το πτώμα της μητέρας μου τυλιγμένο, στον διάδρομο. Του πρότεινα να με βοηθήσει να βγάλουμε το πτώμα έξω από το σπίτι και να το αφήσουμε κάπου έξω». Και καταλήγει μετανιωμένος: «Ο Ανδρέας δεν είχε καμία σχέση με τον φόνο. Μόνος μου το έκανα. Απλά του ζήτησα και με βοήθησε να βγάλουμε το πτώμα από το σπίτι. Εχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη. Δεν είμαι κακός άνθρωπος».

Αξίζει να σημειωθεί πως μία εβδομάδα πριν από το Πάσχα ο 21χρονος είχε πάει στη Ζάκυνθο και είχε μείνει στο μοναστήρι όπου είναι αρχιμανδρίτης ο θείος και πνευματικός του. Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αρχιμανδρίτης, έμεινε στο μοναστήρι μια εβδομάδα και στη συνέχεια ο ανιψιός του έφυγε, καθώς θα πήγαινε να εργαστεί σε ξενοδοχείο στη Σκιάθο. Η μακαρίτισσα η μητέρα του δεν τον είχε ενημερώσει για κάποιο πρόβλημα, πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, καθώς η ίδια εργαζόταν ως καθαρίστρια και ο γιος της ήταν άνεργος. Συνήγορος υπεράσπισής του ανέλαβε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος δήλωσε χθες πως θα ζητήσει από τον ανακριτή να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον εντολέα του.

Η άτυχη γυναίκα με ένα από τα σκυλάκια της

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, ο 21χρονος έχει μετανιώσει για την πράξη που έχει κάνει. «Είχε μένος εξαιτίας της διάστασης των γονέων του. Μέχρι τα 18 μεγάλωσε με τον πατέρα του, είχε αγάπη, αλλά και μίσος. Δεν είναι χρήστης. Το τσιγαριλίκι (σ.σ.: υπό την επήρεια του οποίου σκότωσε τη μητέρα του) δεν σημαίνει ότι είναι μόνιμος χρήστης» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Ο παπα-Λάμπρος

Ο παπα-Λάμπρος κήδεψε δύο κόρες σε δύο χρόνια

Το τελευταίο «αντίο» είπαν χθες το μεσημέρι ο πατέρας, η κόρη, συγγενείς και φίλοι στην 52χρονη Λουίζα Ρίνη που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον ίδιο της τον γιο. Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στα Νέα Κοιμητήρια Λάρισας. Η κόρη της και ετεροθαλής αδελφή του μητροκτόνου ξέσπασε σε λυγμούς. Τραγική φιγούρα και ο ιερέας πατέρας της 52χρονης, παππούς του δράστη, ο οποίος κήδεψε δύο κόρες του μέσα σε διάστημα δύο ετών.

Από την κηδεία της 52χρονης

«Τι να πω, σε δύο χρόνια και κάνεις δύο κηδείες τα παιδιά σου… Δεν έχω κουράγιο να πω τίποτα» ανέφερε. «Θα αποχαιρετήσω την κόρη μου και αν μπορέσω σήμερα θα πάω να δω και τον εγγονό μου και να τον ρωτήσω “γιατί το έκανες αυτό;”» ανέφερε με ραγισμένη φωνή ο παππούς του 21χρονου. Ερωτηθείς γιατί τσακώνονταν μητέρα και γιος, ο ιερέας ανέφερε: «Μάλωναν για τα οικονομικά. Γιατί δεν καθόταν σε μια δουλειά. Πήγαινε και έφευγε. Δεν μπορούσε η μάνα να του δίνει συνέχεια λεφτά». Σε ερώτηση για το πώς ο εγγονός του έφτασε στο έγκλημα, ο παπα-Λάμπρος απάντησε: «Παιδί χωρισμένων γονέων, τι περιμένατε; Ο πατέρας του κανένα ενδιαφέρον για το παιδί. Η μάνα, πόσο να αντέξει κι αυτή…»

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα