Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Η επιστήθια φίλη της Σαπουντζάκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους

«Εχει πρόβλημα στα γόνατά της! Στις εξόδους της κάθεται κανονικά σε καρέκλα, ενώ και στο σπίτι της περπατάει χωρίς βοήθεια»

Συζητήσεις και απορίες στα καλλιτεχνικά στέκια της πρωτεύουσας προκάλεσε το πρόσφατο ρεπορτάζ της «Espresso» για την εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη με αναπηρικό αμαξίδιο στο πάρτι γενεθλίων του προσωπικού της φίλου και θρυλικού χορογράφου Φώτη Μεταξόπουλου.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Κάποιοι, μάλιστα, βιάστηκαν να βγάλουν το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι η «βασίλισσα της νύχτας» έχει καθηλωθεί μόνιμα στο καροτσάκι και δεν μπορεί να σταθεί καθόλου όρθια. Τούτο διαψεύδει σήμερα -μέσω της «Espresso»- η γνωστή μακιγιέζ και επιστήθια φίλη της εμβληματικής καλλιτέχνιδας Σταυρίνα Ευστρατιάδη, αποκαλύπτοντας και τον λόγο που εμφανίζεται σε αμαξίδιο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Δεν είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι η Ζωζώ. Απλώς το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της λόγω ενός θέματος υγείας που έχει στα πόδια της. Τα γόνατά της έχουν μαζέψει υγρό και μέχρι να γίνει καλά, χρησιμοποιεί το αμαξίδιο όταν βγαίνει έξω, ούτως ώστε να μη δυσκολεύεται και να μην πονάει. Στα μαγαζιά που πηγαίνει, στις εξόδους της με τον Πύρρο Αναγνωστόπουλο, κάθεται κανονικά σε καρέκλα, ενώ και στο σπίτι της περπατάει χωρίς βοήθεια. Επειδή έχει πρόβλημα στα γόνατά της η γυναίκα, δεν σημαίνει πως δεν έχει δικαίωμα στη ζωή» ξεκαθαρίζει η κόρη του σκηνοθέτη Ομήρου Ευστρατιάδη, η οποία μπορεί να μην αγαπά ιδιαίτερα τη δημοσιότητα, αλλά έχει διαγράψει σημαντική πορεία ως μακιγιέζ σε ταινίες του λεγόμενου «cult ελληνικού κινηματογράφου». Πλέον εργάζεται και ως καθηγήτρια make up  σε ιδιωτικό ΙΕΚ της Αθήνας, ενώ επιμελείται το μακιγιάζ ηθοποιών σε φωτογραφίσεις θεατρικών παραστάσεων.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και η «σκιά» της Ζωζώς Σαπουντζάκη, ένας φύλακας-άγγελος, όπως την αποκαλεί η ίδια η σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά. Είναι ο άνθρωπος που τη φροντίζει στην καθημερινότητά της, τακτοποιεί τις υποθέσεις της και μεταφέρει με το αυτοκίνητό της εκείνη και τον σύντροφό της Πύρρο Αναγνωστόπουλο όπου επιθυμούν να παρευρεθούν, από κοσμικές εκδηλώσεις μέχρι σε σπίτια φίλων.

«Με τη Ζωζώ γνωριστήκαμε σε μια φωτογράφιση πριν από 15 χρόνια και “δέσαμε” αμέσως. Γίναμε επιστήθιες φίλες. Μπορεί να μην έχουμε συγγενική σχέση, αλλά θεωρούμε ο ένας τον άλλον οικογένεια. Η σχέση μας έγινε πιο στενή μετά την καταστροφή του σπιτιού της στην Κινέττα, στη μεγάλη πυρκαγιά. Της στάθηκα πολύ εκείνη την εποχή. Εκτοτε τη φροντίζω σαν δικό μου άνθρωπο, επιμελούμαι την εικόνα της, τη βάφω, τη χτενίζω, τη συμβουλεύω στιλιστικά. Γράφτηκε κάπου πως τη φροντίζουν δυο κυρίες… Ποιες είναι οι δυο; Καμία άλλη δεν υπάρχει, μόνο εγώ είμαι, που τρέχω για όλα. Η Ζωζώ είναι ένας ζωντανός άνθρωπος και, παρά την ηλικία της, αγαπά να βγαίνει έξω. Μου λένε κάποιοι: ‘‘Πού την πας με το καροτσάκι;’’ Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Εκείνη το θέλει. Της αρέσει να βλέπει παραστάσεις, προγράμματα. Ετσι ήταν και έτσι είναι… Γιατί τους ενοχλεί κάποιους αυτό; Δεν καταλαβαίνω» καταλήγει στις δηλώσεις της στην «Espresso» η Σταυρίνα Ευστρατιάδη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα