Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη συγκρούεται με τον Αρχιερατικό Επίτροπο

Τα ψέματα του Αργύρη πλησιάζει η ώρα να αποκαλυφθούν και αυτά

Ένα καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας» έρχεται απόψε στις οθόνες σας.

Ο νέος ενωμοτάρχης καταφθάνει στη Στέρνα με τη σύζυγό του, ενώ στο Μαύρο Λιθάρι, η Καλλιόπη λαμβάνει την απάντηση του Μαρκόπουλου σχετικά με τον Αργύρη.

Ο Παύλος, με αφορμή το πρόβλημα της καρδιάς του, έχει επιστρέψει στο σπίτι, υποτίθεται προσωρινά, αλλά με κρυφό σκοπό να κάνει την επιστροφή του μόνιμη. Η Σοφία είναι η μόνη που χαίρεται με αυτό το γεγονός, αφού δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί ότι η Θάλεια έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι. Την ίδια δυσκολία έχει να αποδεχτεί και τον δικό της χωρισμό, έχοντας φέρει τον Χάρη σε απόγνωση.

Εντωμεταξύ, στο μαγαζί του Παύλου, η Χριστίνα οργανώνει τη μεγαλεπήβολη επίδειξη μόδας και δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα. Την ίδια στιγμή, καταφτάνει στην πόλη μαζί με την σύζυγό του Άννα, ο καινούργιος ενωμοτάρχης, Νικηφόρος Σαμαρτζής, πιστεύοντας ότι η Στέρνα είναι ένα ήρεμο μέρος με φιλήσυχους κατοίκους.

Το αντίθετο φαίνεται να πιστεύει ο επίτροπος, που έχει έρθει από την Αρχιεπισκοπή για να ερευνήσει τη σχέση μεταξύ του πατρός Νικολάου και της Χλόης, αφού θεωρεί ότι όλοι του λένε ψέματα για το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά, και κάπου πιο μακριά, στο Μαύρο Λιθάρι, τα ψέματα του Αργύρη πλησιάζει η ώρα να αποκαλυφθούν και αυτά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα