Το αντίο της Αντιγόνης Νεοφύτου στον Νίκο Γαλανό: «Θα μείνεις φως. Θα σου μιλάω»

«Σε πήρα, αγαπημένε μου… δεν προλάβαμε»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου συγκλονισμένη με την απώλεια του Νίκου Γαλανού τον αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια σε ποστ της στο instagram μαζί με κοινές τους φωτογραφίες.

Υποδυόταν τη σύζυγο του γιου του στη σειρά «Η γη της ελιάς» και ήταν πολύ δεμένοι. «Είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω πώς να τα χωρέσω σε λέξεις. Εσύ ήσουν το φως.

Τυχεροί όσοι πέρασαν στο διαυγές βλέμμα σου, όσοι στάθηκαν δίπλα σου και μίλησαν μαζί σου. Θα σε θυμάμαι. Θα θυμάμαι τις ιστορίες σου, την αγκαλιά σου, την αύρα σου. Τον τρόπο που αγαπούσες, το πώς κοίταζες τους ανθρώπους, το βάθος και τη σοφία σου. Με λόγια απλά, με πράξεις καθαρές, άφησες χώρο γύρω σου γεμάτο ζεστασιά.

Ήσουν Κύριος, δοτικός, πάντα με καλοσύνη, με αληθινό ενδιαφέρον, με γενναιοδωρία ψυχής. Και τόσο απλός. Θα θυμάμαι τις συμβουλές σου, φυλαχτό στην καρδιά μου. Θα τις κουβαλάω πάντα μαζί μου.

Ήσουν ασταμάτητος. Ήθελες να δημιουργείς, να είσαι μέσα στην τέχνη, στην ηθοποιία που τόσο αγάπησες. Θα θυμάμαι το χαμόγελό σου να λέει: “Όταν είσαι στην Αθήνα, την ξελογιάστρα που λέει και το τραγούδι, πάρε με να το οργανώσουμε!” Σε πήρα, αγαπημένε μου… δεν προλάβαμε.

Και πως με φώναζες πάντα «παιδί κουμπί», με εκείνη την τρυφερή ματιά που μόνο εσύ ήξερες. Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα, μύθε. Καλό σου ταξίδι, Νίκο. Θα μείνεις φως. Θα σου μιλάω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...