Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Ο «Mr Celebrity Skin» μίλησε για τη συνεργασία του με τη Μάρα...

Στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό show της Κρίστι Κρανά, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», ο σχεδιαστής του fashion brand Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος παρουσίασε μια συλλογή αποκλειστικά σε nude αποχρώσεις.

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Λιάγκας βαριέται το θέμα που παίζουν και το μυαλό του λειτουργεί με πιπεράτο τρόπο»

«Ο αλγόριθμος στηρίζει πάρα πολύ το hate speech»

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από το podcast σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στις πρώτες πρόβες της Klavdia για τη Eurovision.

«Το hate σαν ύπαρξη στη ζωή ξεκίνησε λίγο από την τηλεόραση. Δεν έχει φύγει από εκεί αλλά έχει γιγαντωθεί ο τρόπος μέσα από τα social media. Επειδή έχω δουλέψει με τον Λιάγκα και το έχω πει και σε συνέντευξη μου ότι είναι ώρες και φορές που στα μάτια του Γιώργου,

βλέπω ότι βαριέται το θέμα που παίζουν τώρα και το μυαλό του λειτουργεί με έναν πιο τηλεοπτικό/πιπεράτο τρόπο για να πει και μια χοντράδα. Εγώ το έχω δει να συμβαίνει. Ο αλγόριθμος στηρίζει πάρα πολύ το hate speech».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα