Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Έλλη Κοκκίνου: Ο 17χρονος γιος και η προσωπική της ζωή

«Δεν προλαβαίνω να φανταστώ τον εαυτό μου στα προσωπικά»

Η Έλλη Κοκκίνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο και την προσωπική της ζωή.

«Έχω πολύ όμορφο παιδί. Ο γιος μου έγινε 17 πριν από λίγες μέρες. Είναι σε μια ηλικία, που περνάμε καλά. Δεν έχω βιώσει τον προβληματισμό της εφηβείας. Ετοιμάζεται για τις σπουδές του, θέλει να σπουδάσει finance.

Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένος και να σκέφτεται τους συνανθρώπους, όλα τα όντα της γης, το περιβάλλον, να υπάρχει ενσυναίσθηση και σεβασμός και από εκεί και πέρα να κάνει την πορεία που θέλει. Πιο παλιά ήθελα δεύτερο παιδί. Ήθελα δύο παιδιά, αλλά επειδή τελικά δεν έγινε λόγω συνθηκών δόθηκα ολοκληρωτικά στο ένα».

Όσο για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Δεν προλαβαίνω να φανταστώ τον εαυτό μου στα προσωπικά. Δεν είναι ότι δεν με απασχολεί, είναι ότι έχω άλλες προτεραιότητες. Ο ψυχολόγος μου μου λέει να δώσω λίγο χώρο σε εμένα.

Γενικά μιλώντας θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Να υπάρχει αρμονία, σεβασμός και αγάπη. Δεν ξέρω, ίσως και να έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου, ίσως και να μου αρέσει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω και την μοναξιά μου, θέλω το χώρο μου».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Έλληνας τραγουδιστής έχασε 35 κιλά – «Σε κάθε εγκυμοσύνη της γυναίκας μου έπαιρνα 10 κιλά»

«Έχασα 35 κιλά. Αυτή τη στιγμή δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής απλώς φυλάγομαι. Τρώω από λίγο πολλές φορές.




Μποζουκια Αθηνα