Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια: Μάτια και στην πλάτη, γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε εργασία

Η σημερινή ημέρα δεν είναι πολύ εύκολη γι'αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε ότι λέτε και κάνετε.

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Ο Γιώργος Λιάγκας για το τροχαίο: «Έπεσε πάνω μου ένα αυτοκίνητο»

«Ήταν μεγάλες οι υλικές ζημιές, το αυτοκίνητο που είχα με leasing, μου το αντικατέστησε η εταιρεία»

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην εκπομπή του για το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τετάρτης.

«Είχα ένα τροχαίο, για να μην ανησυχεί και ο κόσμος. Προχθές το απόγευμα είχα μια σύγκρουση. Δεν έφταιγα εγώ. Έπεσε πάνω μου ένα αυτοκίνητο. Ένας νεαρός έκανε όπισθεν, δεν υπολόγισε καλά και έπεσε πάνω μου. Ήταν μεγάλες οι υλικές ζημιές, το αυτοκίνητο που είχα με leasing, μου το αντικατέστησε η εταιρεία.

Η Φούσκα (σ.σ το σκυλί του), με τον τράκο, έφυγε από το δίπλα κάθισμα και έπεσε μπροστά και χτύπησε. Δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, όλα καλά», ανέφερε ο παρουσιαστής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».