Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είχα μείνει άναυδος, δεν ήξερα τι να κάνω, ήταν βιοποριστικό το θέμα»

«Δεν κράτησε την υπόσχεσή του, μου κατέστρεψε όλον τον χειμώνα»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν συνεργάτης του τον «κρέμασε».

«Στο αποτέλεσμα, όταν κάτι χαλάει ήταν να χαλάσει, η όποια συνεργασία η όποια φιλία η όποια σχέση. Το «Μόνος με τον Άμλετ» που κάνω τώρα, ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια γιατί κάποιος συνεργάτης σε μια άλλη δουλειά μου ακύρωσε τη δουλειά.

Εκεί πάνω που είχα μείνει άναυδος, δεν ήξερα τι να κάνω, είπα πρέπει να αναλάβω τα πράγματα, πρέπει να κάνω κάτι και όχι μόνο να σκέφτομαι. Και πήρα το σπουδαιότερο έργο σκέψης, το παγκόσμιο στο θέατρο, τον Άμλετ και το έκανα μόνος μου. Δηλαδή, αναλαμβάνω εγώ την τεράστια ευθύνη να σας πω τη μεγάλη ιστορία του Άμλετ».

Και πρόσθεσε: «Έγινε συγκυριακά γιατί κάποιος δεν κράτησε την υπόσχεσή του, μου κατέστρεψε όλον τον χειμώνα, όλη τη σεζόν, 20 μέρες πριν ξεκινήσω πρόβα το 2013 και το μόνο που έμενε ήταν να αναλάβω τον εαυτό μου, την ευθύνη του κύρους μου. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη του κύρους μας και τη στιγμή που τα πράγματα καταρρέουν να τα ξανασηκώσουμε. Ήταν βιοποριστικό το θέμα, δεν γινόταν να μείνω εκτός. Πρέπει να σηκώσεις τον εαυτό σου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα