Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

«Έχω αποτύχει στην προσωπική μου ζωή, αν ο άλλος δεν είναι μονογαμικός το πράγμα στραβώνει»

«Είναι πάρα πολύ ωραίο να έχεις έναν σύντροφο. Δεν είμαι άνθρωπος του άρπα-κόλλα»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως η προσωπική του ζωή δεν είναι καλή καθώς δεν έχει σταθεί τυχερός μέχρι σήμερα.

«Έχω εισπράξει και πολλή αγάπη, δεν είμαι παραπονούμενος άνθρωπος. Μπορεί να έχω αποτύχει στην προσωπική μου ζωή αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Εγώ είμαι πολύ της συντροφικότητας. Αν όμως ο σύντροφος που έχεις δεν είναι τόσο μονογαμικός όσο εσύ, το πράγμα στραβώνει», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας καλεσμένος στο vidcast «Secret».

Και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά, έχω ζήσει τέσσερις πολύ μεγάλους έρωτες. Αυτή τη στιγμή είμαι ανενεργός αλλά δεν με ενδιαφέρει, γιατί η ζωή είναι τόσο γεμάτη που, και σεξ να μην κάνεις, έχει πάρα πολλά άλλα πράγματα που το αναπληρώνεις.

Είναι πάρα πολύ ωραίο να έχεις έναν σύντροφο. Δεν είμαι άνθρωπος του άρπα-κόλλα. Όσες φορές το έζησα, ήμουν πάρα πολύ γεμάτος. Δεν μπορώ να τις ξεχάσω εκείνες τις ιστορίες που έζησα.

Οι δύο από τους τέσσερις ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου είναι σήμερα σαν οικογένειά μου. Οι άλλοι δύο δεν είναι, γιατί δεν μπορείς με όλους να τα έχεις καλά. Εγώ θα ‘θελα. Αν δεν θέλουν όμως οι άλλοι, με το ζόρι δεν γίνεται».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα