Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιό της: «Ήμασταν σε δύο διαφορετικούς γάμους»

«Το πήρα σαν προσωπική αποτυχία το διαζύγιό μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και για το πως ένιωθε όσα χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ονειρεύτηκα έναν πετυχημένο γάμο και μια δεμένη οικογένεια. Ονειρεύτηκα να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και να έρχονται σε εκείνο το σπίτι που θα είμαστε μαζί. Μεγάλωσα σε μια τέτοια οικογένεια, οπότε στο μυαλό μου ήταν μονόδρομος. Το πήρα σαν προσωπική αποτυχία το διαζύγιό μου, αναλαμβάνοντας το δικό μου κομμάτι ευθύνης. Αμέσως μετά ονειρεύτηκα ένα καλό διαζύγιο. Το πάλεψα πάρα πολύ και ακόμα παλεύω. Αλλά αυτό θέλει δύο, δεν μπορώ να το παλέψω μόνη μου. Είναι ένας αγώνας που δεν μπορεί να δοθεί από έναν, δυστυχώς» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Ήμασταν σε δύο διαφορετικούς γάμους, αυτό έχω καταλάβει. Εγώ νόμιζα ότι ήμουν σε έναν πολύ καλό γάμο, για όλα τα χρόνια του γάμου μου. Αφού τελείωσε ο γάμος μου κατάλαβα ότι δεν ίσχυε, αλλά η δική μου πεποίθηση ήταν αυτή. Ένιωθα πολύ τυχερή, πολύ ευτυχισμένη, ευλογημένη, χαρούμενη…».

«Προέκυψαν κάποια πράγματα και κατέρρευσε ο κόσμος μου. Δεν είναι πράγματα που θα μοιραστώ, γιατί είναι πράγματα που δεν γνωρίζουν ούτε τα παιδιά μου. Εκείνη τη στιγμή ήταν ότι πιο οδυνηρό μου έχει συμβεί. Είπα τέλος ότι τώρα πρέπει να βρεθεί μια άλλη συνθήκη. Και προσπάθησα πάρα πολύ γι’ αυτή τη συνθήκη. Ήθελα ένα καλό διαζύγιο, τα άφησα όλα στην άκρη, δεν κράτησα τίποτα. Δεν κράτησα κακία, δεν κράτησα θυμό. Έκανα αυτό που έπρεπε, για τα παιδιά μου» ανέφερε αμέσως μετά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στο τέλος η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος με βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους, συγχωρώ πολύ! Απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν συνεχίζεται ο πόλεμος, να συγχωρείς τον εχθρό επαναλαμβανόμενα. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί καμιά φορά ο εχθρός σε πολεμάει μέχρι να μην αντέχεις να τον συγχωρήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...