Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Άγιος έρωτας» spoiler: Χωρίζει με τον πατέρα Νικόλαο η Χλόη

Η απόφαση της Χλόης είναι οριστική και αμετάκλητη: φεύγει όχι μόνο από κοντά του, αλλά κι από την πόλη που κάποτε τη σημάδεψε με έρωτα

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Άγιος έρωτας».

Και αυτήν τη φορά, τα λόγια του Πατέρα Νικόλαου δεν είναι απλώς πληγές. Είναι μαχαιριές που ρίχνουν βαριά σκιά πάνω σε ανθρώπινες σχέσεις που αιμορραγούν χρόνια. Όλα αρχίζουν όταν ο Πέτρος συναντά τον Πατέρα Νικόλαο μέσα στην εκκλησία. Η ένταση ανάμεσά τους δεν κρύβεται. Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν, με τη Χλόη στο επίκεντρο.

Ο Πέτρος τού καταλογίζει πως της πήρε την κόρη μια πληγή που στην ψυχή του Πατέρα Νικόλαου δεν επουλώθηκε ποτέ. Και τότε ο Πατέρας Νικόλαος πετά την ατάκα που λυγίζει τον Πέτρο: «Η Χλόη δεν σε αγάπησε ποτέ. Τα παιδιά της δεν είναι δικά σου». Ο κόσμος του Πέτρου γκρεμίζεται. Η δήλωση αυτή είναι διαγραφή μιας ολόκληρης ζωής. Την ίδια στιγμή, η Χλόη τον περιμένει στο σινεμά. Άδικα.

Ο άντρας της δεν έρχεται ποτέ. Κι όταν επιστρέφει σπίτι, δεν φέρνει λουλούδια ή μια εξήγηση φέρνει ερωτήσεις, πληγές και υποψίες. Θέλει να μάθει την αλήθεια. «Πες μου ότι είναι δικά μας παιδιά», της λέει. Η Χλόη παγώνει. Όχι μόνο από την ερώτηση, αλλά κι από τη δυσπιστία που τη συνοδεύει. Βρίσκει όμως το κουράγιο και του εξηγεί πως δεν υπάρχει αμφιβολία τα παιδιά είναι δικά τους. Μα η θύελλα έχει ήδη σηκωθεί. Λίγες ώρες αργότερα, η Χλόη δεν αντέχει άλλο.

Η οργή, η προδοσία και η πικρία την οδηγούν εκεί που ξεκίνησαν όλα: στο κονάκι του Πατέρα Νικόλαου. Η πόρτα ανοίγει απότομα, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται σύμφωνα με το περιοδικό mytv. Και τότε ξεσπά «Πώς μπόρεσες; Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό;» ουρλιάζει, προτού τον χαστουκίσει και τον σπρώξει με δύναμη. «Δεν σου έφτανε που μου πήρες την κόρη μου, τώρα θες να μου καταστρέφεις και την οικογένεια; Ο Κυριάκος δεν είναι γιος σου. Οι ιερείς δεν μπορούν να κάνουν παιδιά!», του φωνάζει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει πια επιστροφή.

Η απόφαση της Χλόης είναι οριστική και αμετάκλητη: φεύγει όχι μόνο από κοντά του, αλλά κι από την πόλη που κάποτε τη σημάδεψε με έρωτα, απώλεια και σκάνδαλο. «Σε μισώ όσο ποτέ άλλοτε.

Μία γυναίκα μισεί έναν άντρα πλέον», του λέει, κλείνοντας για πάντα τον κύκλο που κάποτε ξεκίνησε με αγάπη -και κατέληξε σε καταστροφή. Ο Πατέρας Νικόλαος μένει μόνος, με τις τύψεις, τα μυστικά του και μια αγάπη που δεν πρόλαβε ποτέ να εξιλεωθεί.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα