Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Ο κορσές της Σταχτοπούτας»: Νέο βιβλίο από την καταξιωμένη συγγραφέα, Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη

Ένα μυθιστόρημα με καυστικό χιούμορ

Ένα μυθιστόρημα με καυστικό χιούμορ, μας παρουσιάζει η καταξιωμένη συγγραφέας, Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη, στο οποίο, μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, ξεπροβάλλουν αλήθειες για τις διατροφικές διαταραχές, τον ρατσισμό απέναντι στα παχύσαρκα άτομα, καθώς και τη θέληση που χρειάζεται για να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.


Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Το παραμύθι της Σταχτοπούτας είναι λίγο-πολύ γνωστό: η κακιά μητριά, οι δύο στριμμένες αδελφές, η νεραϊδονονά με το μαγικό ραβδάκι, ο πρίγκιπας που την ερωτεύεται κεραυνοβόλα και ζήσαν αυτοί καλά…
Η δική μας «Σταχτοπούτα», λέγετέ με Άννα, δεν είναι γεμάτη με στάχτες, αλλά με πολλά παραπανίσια κιλά και αμέτρητα συναισθηματικά τραύματα, καθώς στερήθηκε την αγάπη από το πρώτο λεπτό που αντίκρισε τον μάταιο και γεμάτο χοληστερίνη τούτο κόσμο. Η μητέρα της πέθανε στη γέννα και ο ναυτικός πατέρας της μπάρκαρε μόνιμα, εγκαταλείποντάς τη στις εκάστοτε μητριές της.


Με την τελευταία, το παραμύθι ολοκληρώθηκε αφού απέκτησε δύο εξ αγχιστείας αδέλφια και μόνιμους βασανιστές της, την Ντοντό και τον Σπύρο. Όταν ο παιδικός και μοναδικός της έρωτας, ο Νίκος, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και επιτέλους βρίσκει σκοπό στη ζωή της, εκείνος αντί να πέσει στην αγκαλιά της, αφήνει έγκυο την αχώνευτη Ντοντό.
Λίγο πριν η Άννα αυτοκτονήσει, βουλώνοντας τις αρτηρίες της και εκτοξεύοντας το σάκχαρό της στα ύψη, εμφανίζεται στη ζωή της ως διά μαγείας ο Δημήτρης. Ένας γοητευτικός, φιλόδοξος άντρας, η απάντηση στις τόσες απογοητεύσεις της. Όμως, βρήκε πράγματι τον πρίγκιπά της ή την περιμένει ένα ακόμα μεγαλύτερο και ανεπανόρθωτο τραύμα;
Η Αννα θα διασχίσει δαιδαλώδη μονοπάτια με αμέτρητα υπερφαγικά επεισόδια, ερωτικές απογοητεύσεις και απρόσμενες προδοσίες, με μοναδικό στήριγμα τις δύο φίλες της. Μυστικά του παρελθόντος αποκαλύπτονται, φέρνοντας στο φως την αλήθεια και ανατρέποντας όσα η ίδια θεωρούσε δεδομένα.
Τότε θα συνειδητοποιήσει πως το μόνο «μαγικό ραβδάκι» που χρειάζεται είναι κρυμμένο μέσα της…


Βιογραφικό Θεοφανίας Ανδρονίκου Βασιλάκη
Η Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη (ψευδώνυμο) είναι δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας. Εργάζεται σε περιοδικά, ιστοσελίδες και την τηλεόραση.
Η συγγραφική της καριέρα ξεκίνησε με το βιβλίο «Δεσποινίς 29 και κάτι ψιλά» το οποίο έγινε best seller όπως και τα περισσότερα από τα βιβλία που έχει γράψει.
Από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη κυκλοφορούν τα βιβλία της, Δεσποινίς ετών 39 και κάτι ψιλά, Η Διαθήκη του Ζάνα, Η υπηρέτρια της Δούκισσας, Ζακίνθη Στο Άβατο του Κόντε, Κρεσέντο Εκδίκησης, Άσπιλοι Ένοχοι, Μαύροι Κύκνοι, Ματωμένο Μετάξι, Η Κατάρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.