Σοφία Βογιατζάκη: «Θα σου μιλήσω για έναν ηθοποιό, αντισυναδελφική συμπεριφορά»

Πολύ αντισυναδελφική η σκηνική του συμπεριφορά, για να μη μιλήσω για κακοποίηση,

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε σε συνέντευξή της για την τηλεόραση, τους ρόλους και την πιο κακή συνεργασία της με πολύ γνωστό ηθοποιό.

«Δεν θα σου πω όνομα, θα σου μιλήσω για έναν ηθοποιό που ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία μου ever. Πολύ αντισυναδελφική η σκηνική του συμπεριφορά, για να μη μιλήσω για κακοποίηση, γιατί εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί οι όροι καθόλου. Γνωστός ηθοποιός και ξέρει και ξέρουν όλοι. Είπα: όχι, ποτέ ξανά», δήλωσε στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι». Αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιζε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

«Όταν με επέλεξαν, δεν είχα ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί. Διάβασα τα πρώτα 4 επεισόδια που είχαν γραφτεί, δεν πίστευα ότι θα πάμε στην Αυστραλία για γυρίσματα. Είναι από τις ακριβότερες παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση. Τώρα όλα πρέπει να γίνονται με μηδέν budget. Μείναμε 47 μέρες στην Αυστραλία, κάναμε γυρίσματα γκρουπαριστά για 17 επεισόδια από τις 4 το πρωί.

Εγώ τότε δεν καταλάβαινα τη δύναμη που έχει η τηλεόραση. Μετά το 3ο επεισόδιο, περπατούσα στον δρόμο και έβγαιναν οι άνθρωποι που είχαν φροντιστήρια και μου έλεγαν: κυρία Βογιατζάκη, μας έχετε καταστρέψει, γιατί κάθε Δευτέρα 9 η ώρα δεν έρχονται οι μαθητές γιατί βλέπουν το «Ταίρι». Έλεγα: δηλαδή στο 10ο επεισόδιο τι θα γίνει;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Χριστίνα Παππά για τον πρώην σύζυγό της: «Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Χρήστος Χολίδης: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

Ο Χρήστος Χολίδης περνά δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από...