Ο Βασάλος ερωτευμένος με γνωστή τραγουδίστρια: «Δεν μπορώ να το κρύψω, τη γουστάρω»

«Το συναίσθημα δεν μπορώ να το κρύψω και να το κατευνάσω. Τη γουστάρω, τέλος»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από τη διαδικτυακή του εκπομπή αποκάλυψε τον έρωτα που έχει για γνωστή κυρία της σόουμπιζ. Αφορμή στάθηκε το ταξίδι του στο Άμστερνταμ και η συναυλία της Dua Lipa.

«Γελάσαμε, κάναμε διάφορα κλπ, δεν βγήκαμε έξω το βράδυ γιατί Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη δεν έχει τίποτα στο Άμστερνταμ, από ο,τι ξέρω. Αλλά πήγαμε στη συναυλία της Dua Lipa και κάναμε κάποια παιδαριώδη λάθη, όπως θα τα χαρακτήριζα. Καταρχάς εγώ έχω εμμονή με αυτή τη γυναίκα και αντί να πάω από νωρίς να στηθώ για να είμαι πρώτος.

Εγώ στη συναυλίες δεν πηγαίνω ποτέ, δεν μπορώ τον συνωστισμό, την ορθοστασία, την κούραση, δεν το πολυέχω και για αυτό αποφεύγω να πηγαίνω στις συναυλίες. Πηγαίνω μόνο σε πάρτυ, στα οποία έχω κλείσει μία καλή θέση και πηγαίνω εκεί πέρα.

Γουστάρεις στην γκόμενα -για να το πω πολύ ωμά και χύμα- θες να τη δεις από κοντά. Πάρε τον κ@@ο σου και πήγαινε νωρίς και στήσου. Ανοίγουν 19:30 οι πόρτες. Δεν πας στις 18:00 και στις 19:00, πρέπει να πας στις 15:00 ή στις 16:00 και να είσαι εκεί πρώτος. Να ανοίξει η πόρτα, general admission είσαι έτσι κι αλλιώς, να πας στο κάγκελο και θέλει δε θέλει, θα σε δει. Δεν ήμουν και μόνος μου, δεν μπορώ να κουβαλάω τέσσερα άτομα και να τους πω “Παιδιά, επειδή θέλω εγώ την Dua Lipa, ελάτε και εσείς στη βλακεία μου”. Καθίσαμε κάγκελο. αλλά στα πλάγια. Η τύπισσα πέρασε από μπροστά. Είμαι άτυχος, βασικά με το που πέρασε από μπροστά λέω ”Έχει γούστο να σταματήσει σε εμάς”. Πάλι καλά, γιατί αν σταμάταγε εννοείται πως εγώ δεν θα μίλαγα, θα κρυβόμουν πίσω, δεν το έχω πολύ. Και να μου είχε μιλήσει, δε θα μίλαγα, θα ντρεπόμουν φουλ.

Για να ολοκληρώσω, η γκόμενα ήταν διαστημική, το σόου ήταν ψιλομέτριο. Δεν έχει φανατικό κοινό, είναι κάποιοι καλλιτέχνες που έχουν πολύ φανατικό κοινό, αυτή έχει εκεί όπου γουστάρει τη φάση της. Εξαιρετική και πάνω στη σκηνή δεν βλέπει καμία, δεν είχε την τρομερή κίνηση και το τρομερό σόου, αλλά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο αυτή. Με το που ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και κάθεται καθηλώνεσαι.

Επειδή μικρός δεν είχα celebrity crush και τέτοια, με τη συγκεκριμένη γυναίκα δεν ξέρω τι έχω πάθει, την κοιτάω σαν χαζός. Μπορεί και να είμαι, πηγαίνω 35 στα 36, την κοίταζα σαν παιδάκι και λέω μέσα μου “Μα@@@α έχεις χαζέψει; Είσαι καλά;” αλλά όπως και να έχει, το συναίσθημα δεν μπορώ να το κρύψω και να το κατευνάσω. Τη γουστάρω, τέλος»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.