Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Άλλη φορά να είναι πιο καλά πληροφορημένος για το ήθος μου»

Με προσβάλλει προσωπικά

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με γνωστό κύριο της σόουμπιζ που μίλησε για εκείνον. Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» αναφέρθηκε σε όσα είπε για εκείνον ο Άγγελος Βουράκης.

«Θέλω να πω κάτι στον Άγγελο Βουράκη, επειδή το Σάββατο άφησε να εννοηθεί ότι η κριτική που ασκώ έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα ήθελα να είμαι στη θέση του Λάμπρου, να έχω δηλαδή τη δική μου εκπομπή.

Το αφήνω αυτό, αυτή τη φορά και λόγω της δικής σου πρότερης συνεργασίας αλλά κι επειδή δε γνωριζόμαστε, του το χαρίζω αυτό, το ότι με προσβάλλει προσωπικά. Μου το είπαν. Δε θα μπω να το δω. Αυτοί που μου το είπαν, τους εμπιστεύομαι πλήρως. Το αφήνω να περάσει αυτή τη φορά έτσι.

Επειδή σέβομαι εσένα και το πόσο πολύ τον εκτιμάς, δε θα του απαντήσω τώρα. Ελπίζω άλλη φορά να είναι πιο καλά πληροφορημένος για το ήθος μου, τον χαρακτήρα μου και τον τρόπο που σκέφτομαι στα τηλεοπτικά. Ποτέ δεν άγεται και φέρεται η κριτική μου από το τι θα ήθελα εγώ ή το ποια είναι η δική μου σκοπιμότητα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα