Ο μετρ των αστυνομικών σειρών Πάνος Κοκκινόπουλος ξαναχτυπά

Η σκοτεινή... Αλίκη

Το μεγάλο comeback! O μετρ των αστυνομικών σειρών Πάνος Κοκκινόπουλος επανέρχεται στη μικρή οθόνη με την «Αλίκη», όχι στη χώρα των θαυμάτων αλλά στη «Σκοτεινή πόλη»! Η νέα σειρά του, με τίτλο «Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη», είναι ένα πρότζεκτ που είχε προαναγγείλει ο δημιουργός από το 2022 και περικλείει όλα εκείνα τα γνώριμα στοιχεία των εμβληματικών σειρών «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Κόκκινος κύκλος», «10η εντολή», «3ος νόμος» και «Ου φονεύσεις», οι οποίες έγραψαν ιστορία στη μικρή οθόνη.

Πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια με εγκλήματα, ηθικά διλήμματα και πάντα το ρεαλιστικό βλέμμα του σκηνοθέτη πάνω στη σκληρή ελληνική καθημερινότητα. Το πρώτο επεισόδιο έχει γραφτεί και έχει τίτλο «Μελίνα». Την ανακοίνωση της σειράς έκανε ο ίδιος μέσα από ένα Insta-story, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για το κανάλι που θα τη φιλοξενήσει. Εδωσε μόνο τον τίτλο της σειράς και την εταιρία παραγωγής.

Η Frenzy Films Productions έχει ήδη αρχίσει διαπραγματεύσεις με περισσότερα από δύο κανάλια. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, το πιθανότερο είναι ότι η σειρά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δίνοντας έναν νέο, πιο «σκοτεινό» χαρακτήρα στο δραματικό ρεπερτόριο της δημόσιας τηλεόρασης. Τα αυτοτελή επεισόδια που ετοιμάζει ο εξαιρετικός σκηνοθέτης κινούνται ξανά στο πεδίο του εγκλήματος, ενός θεματικού πεδίου που γνωρίζει καλά και χειρίζεται με μοναδική δεξιοτεχνία, ακριβώς επειδή δεν τον ενδιαφέρει μόνο το τι έγινε αλλά και το γιατί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.