Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε την αισθητική παρέμβαση που κάνει δύο φορές τον χρόνο

«Κάνω δύο φορές τον χρόνο για να είμαι ειλικρινής, με βαριά καρδιά»

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι αισθητικές παρεμβάσεις κάνει στο πρόσωπό της.

«Το φοβάμαι. Έχω πει ότι κάποια στιγμή μάλλον θα το κάνω, αλλά πραγματικά φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι. Πάρα πάρα πολύ. Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση». Ενώ σε ερώτηση αν κάνει μπότοξ δήλωσε: «Δεν μου αρέσουν καθόλου, κάνω δύο φορές τον χρόνο για να είμαι ειλικρινής, με βαριά καρδιά. Αλλά πάω στη δερματολόγο μου που το κάνει πολύ ελαφρύ γιατί δεν θέλω να αλλοιώνεται καθόλου το πρόσωπο και να αγριεύει. Θέλω να έχω έκφραση. Και μόνο αυτό.

Δηλαδή ούτε μεσοθεραπείες, υαλουρονικά, δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Δεν θέλω, πολύ λίγα πράγματα είναι αυτά που βλέπω και λέω οκ. Γενικά δεν μου αρέσουν τα άκρα. Και νομίζω ότι όσο δεν κάνω, τόσο πιο καλή είμαι.

Σίγουρα θα χρειαστεί κάποια στιγμή, αλλά το φοβάμαι. Θα δείξει, έχω ακόμα. Είμαι πάντως ανοιχτή. Θέλω εγώ να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, αρκεί να μην φτάνουμε στα άκρα. Δεν μου αρέσουν οι παραμορφώσεις. Αυτές φοβάμαι».

Διαβάστε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: «Την περίοδο του διαζυγίου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.