«Λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση, μακάρι να γυρίσει»

«Απέχω τηλεοπτικά, είχα κουραστεί με τα πρωινά»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ υπήρξε συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως η παρουσιάστρια λείπει από την τηλεόραση.

«Λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση, μακάρι να γυρίσει», δήλωσε ο Βασίλης Καλλίδης. Και πρόσθεσε: «Απέχω τηλεοπτικά, είχα κουραστεί με τα πρωινά. Το θέμα δεν ήταν με το κανάλι ή η Φαίη, ούτως ή άλλως τώρα μου λείπουν πάρα πολύ.

Αλλά πολύ δύσκολα θα έκανα. Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση, την αγαπάω πάρα πολύ. Αν γίνει μια πρόταση ενδιαφέρουσα, να υπάρχει ένα ζουμί, να υπάρχει μεδούλι, με μεγάλη μου χαρά».

Ενώ μίλησε και για το «MasterChef»: «Όσοι συμμετέχουν κατά κάποιο τρόπο είναι ήδη μάγειρες. Δεν είναι κάποιος μπογιατζής και πήγε να διαγωνιστεί. Πας εκεί για να γίνεις γνωστός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.