Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Μάρκος by night με επιθεώρηση!

Οι συζητήσεις του δημοφιλούς ηθοποιού με τον Σκάι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ σκληρός για να «πεθάνει» τηλεοπτικά! Ο λυσσαλέος πόλεμος που του γίνεται από ένα συγκεκριμένο συστημικό λόμπι τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος από το κοινό που τον επιβραβεύει σε κάθε του καλλιτεχνική προσπάθεια.

Ισα ίσα που θα έλεγε κανείς ότι όσο χτυπάνε τον δημοφιλή ηθοποιό τόσο ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από αυτόν και τον ακολουθεί από το Δελφινάριο μέχρι το Περοκέ και το κάθε του τηλεοπτικό εγχείρημα στη μικρή οθόνη, κάνοντας τους ανταγωνιστές του να σκάνε από τη ζήλια τους. Αναμφισβήτητα ο Μάρκος είναι ένα οικείο πρόσωπο για τον μέσο τηλεθεατή, έχει σπινθηροβόλο χιούμορ, πηγαίο και κοινό νου…

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Μάρκος Σεφερλής θα αποχαιρετήσει την καθημερινή μεσημεριανή ζώνη στην τηλεόραση, τα τηλεπαιχνίδια και τις μαγειρικές κουτάλες και συνταγές και θα μετακομίσει από το φθινόπωρο στη βραδινή ζώνη του Σκάι με εβδομαδιαία παρουσία. Η συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό του Νέου Φαλήρου θα συνεχιστεί, παρά τις κακόβουλες φήμες.

Οπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, ο Μάρκος Σεφερλής προετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα αυτή την περίοδο, το οποίο θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα συζητηθεί πάρα πολύ. Οπως πληροφορηθήκαμε από το στενό του περιβάλλον, ο Μάρκος Σεφερλής θα ετοιμάζει κάθε εβδομάδα -κατά πάσα πιθανότητα κάθε Παρασκευή- μια νέα τηλεοπτική… θεατρική παράσταση. Τι εννοούμε με αυτό; Οτι ο αγαπητός κωμικός ηθοποιός θα ετοιμάζει για το γυαλί μια επιθεώρηση που θα σπάει κόκαλα.

Το περιεχόμενο θα επηρεάζεται από την επικαιρότητα και θα εμπεριέχει και πολλά στοιχεία σάτιρας. Η εκπομπή θα είναι «live to tape», δηλαδή θα μαγνητοσκοπείται λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση, ενώ θα υπάρχει και κοινό στο στούντιο ή στο θέατρο, που θα συμμετέχει ενεργά και θα δίνει ρυθμό στο show.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».