Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξαναμπαίνει στο πλατό μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παύση στα γυρίσματα των εκπομπών του λόγω της απώλειας της μητέρας του. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Μελισσάνθη ζητάει από τον Άγγελο να...

Απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο η σειρά «Το Σπίτι...

Πλημμύρισε η Πέτρου Ράλλη από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά...

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Έχω συνεργαστεί με πολύ δύσκολα και ιδιότροπα άτομα»

«Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα και γεγονότα που μου κλέβουν το χαμόγελο και με εξοργίζουν»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό InStyle η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μίλησε, μεταξύ άλλων, για όσα της κλέβουν το χαμόγελο, αλλά και για την καλλιτεχνική της διαδρομή μέχρι τώρα.

«Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει επίτευγμα σε κάτι. Υπάρχουν αμέτρητα πράγματα και γεγονότα που μου κλέβουν το χαμόγελο και με εξοργίζουν. Δεν μου αρέσουν πάρα πολλά πράγματα και γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας: η έλλειψη παιδείας, η ανύπαρκτη ασφάλεια, η έλλειψη δικαιοσύνης, το κουκούλωμα πολλών σοβαρών θεμάτων που πλήγωσαν την κοινωνία βαθιά, η εξάπλωση της ανευθυνότητας, η μάστιγα των trolls, η επιφανειακή χαρά των ΜΜΕ, η αβάσταχτη ελαφρότητα του “είναι”, η έλλειψη πολιτισμού, η έλλειψη ενδιαφέροντος, στόχων για τη ζωή» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Με εντυπωσιάζουν οι οσμές των σκανδάλων και που κανείς δεν τολμά να ανοίξει το παράθυρο. Φτάνω στο συμπέρασμα ότι κανείς από τους πολιτικούς δεν αγάπησε πραγματικά αυτή τη χώρα. Ίσως να υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις αλλά χάνονται στη δίνη της ταχύτητας και της πραγματικότητας» πρόσθεσε αμέσως μετά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Αλήθεια, καριέρα είναι η λέξη που χρησιμοποιείτε; Καριέρα είναι για εσάς ή διαδρομή, έκφραση, αυτοέκφραση, μοίρασμα, επικοινωνία;

Κρατάω τις λέξεις «διαδρομή», «μοίρασμα» και «πορεία». Μέσα στα χρόνια αυτά, όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα, δεν ήταν ότι ταίριαζα μαζί τους, όμως με ενδιέφεραν καλλιτεχνικά. Έχω συνεργαστεί με υπέροχα άτομα, με πολύ δύσκολα και ιδιότροπα άτομα, με ανθρώπους που μόνο η μουσική μάς δένει αλλά δεν έχω κανένα άλλο κοινό στοιχείο.

Έμαθα όμως κάτι σπουδαίο σε αυτή τη διαδρομή: να ξεχωρίζω το έργο από τους ανθρώπους. Αυτό ήταν το κλειδί. Να δώσω και να μου δώσουν το καλύτερό τους. Αυτό είναι η τέχνη. Και μετά να γυρίσω στον δικό μου κήπο. Εκεί που κατοικούν όλοι οι άνθρωποι που με έκαναν καλύτερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία