Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: «Με συγκινεί πιο πολύ από όλα που κάνει τον σταυρό της»

«Είναι η προτεραιότητά μου να είμαι καλή μαμά»

Στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής του Παντελή Τουτουντζή φιλοξενήθηκαν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο σύζυγός της Γιώργος Αγγελόπουλος. Η όμορφη σύζυγος του νικητή του Survivor αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τα πράγματα που την εκπλήσσουν στην κόρη της, αλλά και για τις προτεραιότητές της.

«Έκανε τον σταυρό της αλλά το έκανε έτσι (σ.σ. με το χέρι της ψηλά στο κεφάλι)  και τώρα το κάνει σωστά. Δεν ξέρω, εγώ έχω μια αδυναμία γύρω από αυτά και νομίζω αυτό με συγκινεί πιο πολύ απ’ όλα. Τώρα αρχίζει και λέει κουβεντούλες. Γυρνάει σε κοιτάει και σε χαϊδεύει, σου δίνει φιλάκι, είναι πολύ γλυκό παιδί» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Είναι η προτεραιότητά μου να είμαι καλή μαμά και μετά όλα τα άλλα, θέλω να κάνω δουλειές και πράγματα και στον τουριστικό τομέα τώρα με τον Γιώργο» πρόσθεσε στη συνέχεια η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα