Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

«Διάφανη αγάπη»: Θα περάσει ο Στέφανος την κόκκινη πόρτα;

Μη χάσετε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο

Όσα θα δούμε στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Διάφανη αγάπη».

Ο Στέφανος και η Φωτεινή συνειδητοποιούν τι ήταν αυτό τελικά που τους συνέδεσε τόσο έντονα. Είχε σώσει από θάνατο τον πατέρα της Φωτεινής. Ο Στέφανος αποφασίζει να αναγκάσει τον Λεβιδάκη να ομολογήσει τα πάντα καθώς τον υποψιάζεται και για τον θάνατο της Ελένης, αλλά και της Άννας. Η Φωτεινή θέλει να πάει μαζί του αλλά εκείνος της το απαγορεύει θυμίζοντάς της ότι στο όραμά του βλέπει ότι της κάνει κακό.

Η Φωτεινή όταν συνέρχεται, επισκέπτεται το καταφύγιο του Φίλιππου και νοσταλγεί αυτά που είχαν ζήσει εκεί. Προσπαθεί να του στείλει φωνητικό και να του πει ότι της λείπει και τον αγαπάει ακόμα κι ακούει πίσω της τη φωνή του.

Και ήρθε η στιγμή που o Στέφανος πρέπει να αποχωρήσει από τον κόσμο των ζωντανών και να περάσει την κόκκινη πόρτα. Η Φωτεινή με τις δυνάμεις της τον βοηθά για τελευταία φορά σε μια πολύ συγκινητική στιγμή. Η συγκίνηση είναι μεγάλη και για την Φωτεινή που ξέρει ότι δεν θα τον ξαναδεί. Έζησαν τόσα πολλά μαζί. Αλλά όπως λέει και ο Στέφανος τη στιγμή που περνάει την κόκκινη πόρτα, «…ακόμα κι αν στη ζωή δεν υπάρχει τέλος, υπάρχει τέλος στα παραμύθια».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα