Γιάννης Πάριος: «Καμιά φορά είναι ατυχία για τα παιδιά μου να έχουν πατέρα τον Πάριο»

«Για τα παιδιά μου θα έφτανα μέχρι τον θάνατο»

Ο Γιάννης Πάριος άνοιξε την καρδιά του στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του αλλά και για τον έρωτα.

«Γιατί να μην είμαι ενωμένος με την οικογένειά μου; Δεν έχω κάποιο παράπονο από εκείνους, ούτε εκείνοι από εμένα. Δεν ψωνίστηκα ποτέ. Είμαι της ουράς άνθρωπος. Περιμένω στην ουρά. Για τα παιδιά μου θυσιάζομαι. Για έναν άλλο άνθρωπο, αν είναι να σωθεί, θα το κάνω χωρίς να πεθάνω. Για τα παιδιά μου θα έφτανα μέχρι τον θάνατο».

Όσο για το κεφάλαιο έρωτας ο τραγουδιστής του έρωτα είπε:  «Ο έρωτας έρχεται αλλά φεύγει κιόλας. Η αγάπη ποτέ. Ξέρω ένα πράγμα: Ότι δεν έχω μισήσει ποτέ.

Γενικά το λέω αυτό. Ποτέ δεν έχω αισθανθεί κακία για κανέναν. Όλοι έχουμε προδώσει. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να ξέρεις να συγχωρείς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...