Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Πακιστανοί σεξουαλικοί «καρχαρίες» σε παραλίες

Ολα άρχισαν περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα Σαββάτου, λίγο πριν από το κλείσιμο του μπαρ

«Oπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος» λέει η φράση, η οποία ταιριάζει γάντι σε όλα όσα εκτυλίχθηκαν στη Ρόδο, όπου τρεις πεινασμένοι σεξουαλικά «καρχαρίες», πακιστανικής καταγωγής, έφαγαν το ξύλο της αρκούδας.

Από τον Βασίλη Χήτο

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», παρά τις καταγγελίες για την αρρωστημένη δράση των τριών αλλοδαπών, η Αστυνομία εξακολουθούσε να τους αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ετσι, τo χρέος της ανέλαβαν σεκιουριτάδες της Ρόδου, που εντόπισαν και πλάκωσαν στο ξύλο τους τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται να παρενοχλούν όχι μόνο τουρίστριες στη θάλασσα των Κολυμπίων, αλλά και ντόπιες γυναίκες.

Ενας, μάλιστα, από τους τρεις σεκιουριτάδες έκανε και χρήση του πτυσσόμενου μεταλλικού κλοπ. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέρα μεσημέρι σε καφέ της περιοχής, όταν οι «φουσκωτοί» εισέβαλαν στο κατάστημα βλέποντας τους τρεις Πακιστανούς θαμώνες. Εκεί, στο τραπέζι τους, τους έριξαν τις πρώτες γροθιές,  ενώ στη συνέχεια τους έσυραν στον δρόμο όπου συνεχίστηκε το ξύλο και με τη χρήση του κλοπ, όπως εξάλλου μαρτυρούν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε η  «Espresso».

Τόσο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου όσο και μετά η Αστυνομία δεν μπήκε καν στον κόπο να εμφανιστεί στο σημείο, ενδεικτικό της άναρχης κατάστασης που επικρατεί στο νησί αυτούς τους μήνες. Η Βάσω Χαρτερού, πάντως, καταστηματάρχης των Κολυμπίων, για το γεγονός με ανάρτησή της επισημαίνει: «Αυτοί οι συγκεκριμένοι “καημένοι” μετανάστες επί μια εβδομάδα παρενοχλούσαν όλες τις γυναίκες των Κολυμπίων, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, πετώντας σεξιστικά υπονοούμενα! Είχαμε φτάσει σε σημείο να φοβόμαστε να βγούμε έξω από τα μαγαζιά μας, καθώς ήταν μέρα μεσημέρι μεθυσμένοι και πιθανότατα υπό την επήρεια ουσιών …».

Η περιοχή των Κολυμπίων είναι τα Μάλια της Κρήτης ή ο Λαγανάς της Ζακύνθου, αφού στο νησί παρατηρείται παντελής έλλειψη αστυνόμευσης, διασκέδαση μέχρι πρωίας, αλλά και κατανάλωση με ποτά «μπόμπες». Μόλις τον περασμένο Μάιο ιδιοκτήτης  καταστήματος δέχτηκε επίθεση από ομάδα Αγγλων τουριστών στην προσπάθειά του να κατευνάσει έναν μεταξύ τους καβγά. Το επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου, ενός φίλου του, αλλά και μιας υπαλλήλου του καταστήματος. Ολα άρχισαν περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα Σαββάτου, λίγο πριν από το κλείσιμο του μπαρ. Στον χώρο βρίσκονταν έξι Βρετανοί, ανάμεσά τους δύο ζευγάρια και ακόμα δύο άνδρες. Κάποια στιγμή προκλήθηκε έντονος καβγάς ανάμεσά τους και ο 43χρονος ιδιοκτήτης επενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Καθώς πλησίασε, αντιλήφθηκε πως ένας από τους άνδρες κρατούσε ποτήρι και επιχείρησε να το απομακρύνει, φοβούμενος ότι θα το χρησιμοποιούσε ως όπλο. Στην προσπάθειά του αυτή, άθελά του, χτύπησε με τον αγκώνα την κοπέλα του τουρίστα, γεγονός που προκάλεσε έκρηξη βίας από τους υπολοίπους της παρέας. Οι τέσσερις τουρίστες -άνδρες και γυναίκες- επιτέθηκαν στον 43χρονο, πετώντας του τραπέζια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, ενώ τον χτυπούσαν στο πρόσωπο και το σώμα. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ο ιδιοκτήτης έπεσε στο πάτωμα και ένας από τους δράστες -32 ετών- φέρεται ότι τον απείλησε κρατώντας ένα μπουκάλι, απαιτώντας να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη από την κοπέλα του. Παράλληλα, τον έφτυνε και τον απειλούσε ότι έχει μαχαίρι. Υπό τον φόβο για τη ζωή του, ο 43χρονος υπέκυψε στις απαιτήσεις των δραστών, ελπίζοντας να αποφύγει τα χειρότερα. Εδώ να σημειώσουμε τη χαρακτηριστική εικόνα σε άλλη περιοχή της Ρόδου με «φουσκωτό» που on camera και υπό το φως του ήλιου έβριζε σκαιότατα άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στη διάρκεια ελέγχου και με τους τελευταίους να μην προβάλουν την παραμικρή αντίσταση, αλλά ούτε ασφαλώς και να τον προσαγάγουν. Είναι εξάλλου ενδεικτικό το περιστατικό τον Μάιο του 2021, με υπαστυνόμο που υπηρετούσε ως γραμματέας στο Α.Τ. Ρόδου και ο οποίος αφού «εμβόλισε» με το αυτοκίνητό του το Ι.Χ. του αστυνομικού διευθυντή Δωδεκανήσου, στη συνέχεια το έσπασε με βαριοπούλα. Ολο το περιστατικό καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αφού η σπορ Mercedes του ανώτερου αξιωματικού ήταν σταθμευμένη στην είσοδο του αστυνομικού μεγάρου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα