Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Άγιος έρωτας»: Καθηλωτικά τα δύο τελευταία επεισόδια

Η απόφαση του Αργύρη να εκδικηθεί όσους του στέρησαν την κόρη του, πυροδοτεί μια αλυσίδα ανεξέλεγκτων εξελίξεων

Θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγιος έρωτας».

Δευτέρα 7 Ιουλίου

Ο Παύλος και η Χριστίνα δέχονται επίθεση από την έξαλλη Θάλεια, που τους ζητά να ομολογήσουν για τα εγκλήματά τους. Εντωμεταξύ, η Ολυμπία φυλά στο συρτάρι του γραφείου της τρία γράμματα, όπου εξομολογείται τις αλήθειες που γνωρίζει. Ο Αργύρης επιστρέφει με τη Δώρα από το Μαύρο Λιθάρι και κατηγορεί ανοιχτά τη Θάλεια και τη Βιργινία για τα ψέματα που είπαν στη Χλόη κι εκείνον.

Η Θάλεια καταρρέει και, πανικόβλητη, αποφασίζει να απομακρύνει τη Χλόη από τη Στέρνα με οποιοδήποτε πρόσχημα. Όμως, η Χλόη δεν πείθεται. Ο Χάρης δηλώνει στον Κλεάνθη ότι θα χωρίσει επιτέλους με τη Σοφία, μόλις αποδειχτεί η ψεύτικη εγκυμοσύνη της, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία, μέσα στην άδεια ΠΑ-ΜΑΡ, αποπειράται να αποπλανήσει τον Τάσο, οδηγώντας τον μέσα στα δοκιμαστήρια.

Η Άννα αποκοιμιέται κατά λάθος στο δωμάτιο της Ελένης. Ο πατήρ Νικόλαος στην Αθήνα, παραδίνεται ταπεινωμένος στη μοίρα του, έτοιμος να αντιμετωπίσει την Ιερά Σύνοδο. Λίγο πριν μπει, όμως, για την απολογία του, ο Δεσπότης του παραδίδει μία επιστολή που ίσως αλλάξει τα πάντα. Και μέσα σε όλα, ο Αργύρης, θέλοντας να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, επισκέπτεται τον Μανώλη, μέσα στη φυλακή, ζητώντας του βοήθεια για ν’ αποκτήσει όπλο…

Τρίτη 8 Ιουλίου

Οι αντοχές του Κυριάκου δοκιμάζονται, καθώς παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της Άμφισσας. Ο Πέτρος, ωστόσο, τον διαβεβαιώνει πως η ώρα της δικαίωσής του πλησιάζει. Η Χριστίνα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το παιχνίδι της Σοφίας και προειδοποιεί τον Τάσο να μείνει μακριά.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του στην Αρχιεπισκοπή, ο πατήρ Νικόλαος βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο, του οποίου η παρέμβαση οδηγεί σε μια αναπάντεχα θετική εξέλιξη. Η Θάλεια, φοβούμενη πως ο Αργύρης θα αποκαλύψει όσα του εκμυστηρεύτηκε η Καλλιόπη, κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Χλόη να φύγει από τη Στέρνα και προειδοποιεί τον Παύλο για τον κίνδυνο. Κι ενώ ο πατήρ Νικόλαος επιστρέφει γεμάτος ενθουσιασμό για να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τη Χλόη, η απόφαση του Αργύρη να εκδικηθεί όσους του στέρησαν την κόρη του, πυροδοτεί μια αλυσίδα ανεξέλεγκτων εξελίξεων.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα