Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Να μ’αγαπάς»: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής υποδύεται έναν άνθρωπο ο οποίος γυρνάει στο Ναύπλιο για να βρει την ταυτότητά του

Η σύγχρονη δραματική, καθημερινή σειρά «Να μ’ αγαπάς» με εξαιρετικά γυρίσματα σε Αθήνα, Ναύπλιο και Θεσσαλονίκη έρχεται από το φθινόπωρο στον Alpha.

Στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται μια οικογένεια που βλέπει το παρελθόν να επιστρέφει δυναμικά, φέρνοντας στο φως μυστικά και σχέσεις που δοκιμάζονται μέσα στους ρυθμούς της καθημερινής ζωής.

Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο μαγευτικό Ναύπλιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και κατέγραψε τα πάντα. «Είναι μία σειρά που θα βλέπετε κάθε μέρα στους δέκτες σας. Διαβάζοντας τα σενάρια θέλεις να δεις τι θα γίνει τώρα, τι θα γίνει παρακάτω, δηλαδή κολλάς πάρα πολύ και αυτό είναι που θέλει ο κόσμος και όλοι μας» λέει η Ελισάβετ Μουτάφη, σημειώνοντας ότι η σειρά διαθέτει τα πάντα, και έρωτες και πόνο και χαρά και σκληρότητα, και πονηριές και… «είναι και υπερπαραγωγή, γυρίζεται σε υπέροχα μέρη όπως βλέπετε».

Για το ρόλο της θα πει: «θα κάνω ένα ρόλο που δεν με έχει ξαναδεί ο κόσμος και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Με ένα παρελθόν που κρύβει πολλά πράγματα και είμαι ένας άνθρωπος που επίσης θα ξεσκεπάσω πολλά. Είναι μια έκπληξη για εμένα αυτός ο ρόλος, αλλά και για τον κόσμο που με ξέρει τόσα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό».

Όπως λέει, η φράση «να μ’ αγαπάς» έχει τεράστια δύναμη, «η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου είναι όταν ξυπνάω το πρωί τον γιο μου και του λέω ξέρεις πόσο σ΄αγαπώ; και μου λέει “ναι”».

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής υποδύεται «έναν άνθρωπο ο οποίος γυρνάει στο Ναύπλιο για να βρει την ταυτότητά του. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να φτάσει σε σημεία που δεν έχουν όρια.

Αυτό που τραβά το ενδιαφέρον του κοινού κάθε φορά είναι η αλήθεια όποια κι αν είναι η ιστορία». Όσο για τον στόχο του ήρωά του θα πει: «ο βαθύτερος στόχος του είναι να διεκδικήσει την αθωότητα της μητέρας του».

Πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Αλεξανδρής, Στεφανί Καπετανίδη, Στάθης Σταμουλακάτος, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Κώστας Νικούλι, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ειρήνη Τσέλλου, Μαρίλια Μητρούση.

Στο ρόλο της Νικαίτης η Μάνια Παπαδημητρίου.

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Μακρής και τη σκηνοθεσία ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα