Ο ευεργέτης Ράιαν Ρέινολντς τιμήθηκε από τον Καναδά

Με τον τίτλο του Αξιωματικού του Τάγματος του Καναδά

Ξυρισμένος χωρίς το κλασικό μούσι του και έχοντας δίπλα του τη μητέρα του και τη σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι, ο Ράιαν Ρέινολντς τιμήθηκε με τον τίτλο του Αξιωματικού του Τάγματος του Καναδά, με τον διάσημο ηθοποιό και παραγωγό να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στην Οτάβα με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας του Καναδά.

Το ίδιο υπερήφανη ήταν και η Μπλέικ Λάιβλι, που δεν σταμάτησε να τραβά με το κινητό της, με άνθρωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού να λέει στο περιοδικό «People» πως για τον ηθοποιό «ήταν μια υπέροχη μέρα και είναι απίστευτα περήφανος για την τιμή! Η οικογένειά του ήταν εκεί για να τον στηρίξει και πάντα θεωρούσε τον Καναδά τρίτο γονέα»!

Ο Ράιαν Ρέινολντς με τη μητέρα του

Να σημειωθεί πως ο γεννημένος στο Βανκούβερ Ρέινολντς έχει δεθεί βαθιά με την πατρίδα του και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Εκτός από τη συμμετοχή του στην ταινία «Deadpool», που γυρίστηκε στον Καναδά, πραγματοποιεί συχνά δωρεές σε μεγάλες καναδικές ανθρωπιστικές οργανώσεις, ενώ έχει λάβει και το ανθρωπιστικό βραβείο της Ακαδημίας Καναδικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Survivor: Πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στην «Espresso» τα πάντα – «Έτσι γυρίσαμε εμείς σώοι»

Ένα 24ωρο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον Σταύρο...