Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Τσακωτός σε αλκοτέστ γνωστός ηθοποιός

Ο 48χρονος παραδέχτηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στον Βόλο, αλλά το δικαστήριο τον αθώωσε δείχνοντας επιείκεια

Στα μαλακά έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Α.Κ., που έγινε τσακωτός σε αλκοτέστ να έχει πιει και να οδηγεί λίγο μετά την παράσταση στην οποία είχε συμμετάσχει σε θέατρο του Βόλου.

Ο 48χρονος ηθοποιός βρισκόταν για παραστάσεις με θίασο στον Βόλο, όμως συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Τροχαίας για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, διανυκτέρευσε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, μετά την παράσταση τον κέρασαν δυο τρία τσίπουρα και στη συνέχεια φόρτωσε τον εξοπλισμό της παράστασης στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον μεταφέρει σε μικρή απόσταση σε φυλασσόμενο πάρκινγκ. Κάνοντας όμως έναν μικρό κύκλο γύρω από την πλατεία Ρήγα Φεραίου, έπεσε στο μπλόκο.

Είπε στο δικαστήριο ότι αναγνωρίζει το λάθος του, όμως έπρεπε ο ίδιος να μεταφέρει τον εξοπλισμό που είναι ακριβός για να είναι ασφαλής, καθώς η συνεργάτης του δεν είχε δίπλωμα. «Δίκαια βρίσκομαι εδώ. Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως καταγράφηκαν. Τιμόνι και αλκοόλ δεν συνδυάζονται» ήταν τα πρώτα λόγια του κατηγορουμένου στο δικαστήριο. «Βρέθηκα σε δυσχερή θέση. Κάναμε έναν κύκλο και μας σταμάτησαν τροχονόμοι για αλκοτέστ» περιέγραψε, ενώ τόνισε ότι για τέτοια παράβαση είχε συλληφθεί πολλά χρόνια παλαιότερα, όταν ήταν 25 ετών. Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, όμως το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να τον αθωώσει.

«Δείχνουμε επιείκεια, εάν και εφόσον είναι έτσι τα πράγματα με μια τόσο σύντομη διαδρομή. Προσέχουμε όμως όταν οδηγούμε, δεν πίνουμε» ήταν η προτροπή της προέδρου, ανακοινώνοντας την απόφαση. Στο δικαστήριο παρευρέθηκαν στελέχη της παράστασης και ο επίσης γνωστός ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής του σε κωμική σειρά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα