Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2025

Η «Espresso» ρίχνει «Δίχτυ» στην «Ηλέκτρα»

«3, 2, 1, κλακέτα... Πάμε»! Σε ρυθμούς γυρισμάτων βρίσκεται...

Πήγαμε για τρύγο βγάζοντας ειδήσεις από το… πατητήρι του μόχθου

Τρύγος! Ελληνικός τρύγος στα Μεσόγεια τον Αύγουστο και τον...

Ραταϊκόφσκι: Τώρα και συγγραφέας σεναρίου για ταινία!

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι τα κάνει όλα και συμφέρει!Ετσι, εκτός...

Ο Νινιός στην «Παραλία» των βραβείων παρέα με έναν άγουρο δολοφόνο

Στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», όπου πρωταγωνίστησε το μακρινό 1992,...

Χοντραίνει η κόντρα Ιλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ

Στα... άκρα

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Ιλον Μασκ χοντραίνει την κόντρα του με τον ισχυρότερο άνθρωπο του πλανήτη, πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μετά την αποτυχημένη απόπειρά του να τον εμπλέξει στο σκάνδαλο του Τζέφρι Επσταϊν, τώρα βάζει στο στόχαστρό του τον Στιβ Μπάνον, ηγετική φιγούρα στο κίνημα MAGA και πρώην σύμβουλο του πλανητάρχη.

Ο Μασκ, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την ίδρυση κόμματος που φιλοδοξεί να απειλήσει την παντοδυναμία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ισχυρίστηκε ουσιαστικά ότι το όνομα του Μπάνον εμπεριέχεται στους φακέλους της αμερικανικής δικαιοσύνης για το σκάνδαλο παιδοφιλίας του Τζέφρι Επσταϊν.

«Ο Μπάνον είναι στους φακέλους Επσταϊν» έγραψε ο Μασκ στην πλατφόρμα Χ, της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Ο δισεκατομμυριούχος επέλεξε να χτυπήσει τον Μπάνον, ο οποίος ήταν σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ κατά την πρώτη προεδρική του θητεία, ενώ μέχρι τις ημέρες μας παίζει κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής του κινήματος MAGA, που αποτελεί την «καρδιά» της βάσης των ψηφοφόρων του Αμερικανού προέδρου.  Λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο Μασκ είχε κάνει άλλη ανάρτηση στο Χ, στην οποία ισχυριζόταν ότι το όνομα του Τραμπ εμπεριέχεται στους φακέλους των αμερικανικών Αρχών για τον Επσταϊν. Γρήγορα όμως ο κροίσος κατέβασε την ανάρτηση και στη συνέχεια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Τραμπ, ενώ παραδέχτηκε ότι το παράκανε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ είχε την απόλυτη στήριξη του Τραμπ, ο οποίος του ανέθεσε να περικόψει το αμερικανικό δημόσιο, δίνοντάς του θέση στην κυβέρνησή του. Ο Μασκ, όμως, αποχώρησε από τη θέση και μετά έκανε σφοδρές επιθέσεις τον πρόεδρο των ΗΠΑ για το «μεγάλο, όμορφο νομοσχέδιό» του για την οικονομία, που υπερψηφίστηκε πρόσφατα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Μαρία Σαράφογλου: «Φλερτ» δίχως happy end!

Eντονη φημολογία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία...

Η Γιούσεφ σε δικογραφία για εταιρία παράνομου τζόγου!

Τις διακοπές της απολαμβάνει η «εκρηκτική» χορεύτρια και influencer...

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Σπουδαία διάκριση για την Κατερίνα Αργυρού

Μια σημαντική διάκριση στον ακαδημαϊκό χώρο πέτυχε η αδελφή...

«Σύννεφα» για Ασημακοπούλου και Τσαρτσαρή

Χωρισμός ή μία προσωρινή κρίση στη σχέση τους; Αν...