Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Λύγισε» η Ανθή Βούλγαρη με τις αποκαλύψεις για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη από τη Μουρτζούκου

«Με συγκινεί η στάση του κυρίου Δημητρόπουλου γιατί αν είχαν ενδιαφερθεί όλοι έτσι, ίσως να μην ήμασταν εδώ σήμερα. Πραγματικά μπράβο σας»

Η Ανθή Βούλγαρη «λύγισε» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία ώρα mega» σχετικά με νέες πληροφορίες για τη δολοφονία βρεφών από την Ειρήνη Μουρτζούκου.

Στην εκπομπή μίλησε ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος, διευθυντής Γενικής Ιατρικής Γ. Ν. Αμαλιάδας για τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απώλεια του μικρού Παναγιώτη.

«Μας κάνει εντύπωση που η φυσική μητέρα του παιδιού, έχεις το παιδί σου νεκρό, δεν μπορείς να μην ουρλιάζεις πηγαίνοντας στο νοσοκομείο ή όταν σου ανακοινώνουν ότι το παιδί χάθηκε κάθε ελπίδα. Το λέω και ανατριχιάζω πραγματικά», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.


Με τον γιατρό να αναφέρει: «Ήξερα ότι είχα χάσει τον μικρό Παναγιωτάκη, αλλά συνέχιζα να κάνω ΚΑΡΠΑ. Όταν τους είπα ότι ο μικρός Παναγιωτάκης πέθανε δεν έκλαψε κανείς. Σε δεύτερο χρόνο το ομολόγησαν ότι το παιδί ήταν νεκρό από το σπίτι. Έκλεισα τα μάτια στον Παναγιωτάκη και τον ρώτησα “αντράκο μου, σε πείραξε κανείς;”».


Με την παρουσιάστρια να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της ακούγοντας τον γιατρό.
«Με συγκινεί η στάση του κυρίου Δημητρόπουλου γιατί αν είχαν ενδιαφερθεί όλοι έτσι, ίσως να μην ήμασταν εδώ σήμερα. Πραγματικά μπράβο σας».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα