Νατάσα Θεοδωρίδου: «Υπήρξαν συνεργασίες που δεν πέρασα καλά και με έριξαν ψυχολογικά»

«Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους, καμιά φορά μπορεί να συνεργαστείς με άτομα που δεν θα έκανες παρέα»

Για τις συνεργασίες που την έριξαν ψυχολογικά, αλλά και για τις κόρες της, μίλησε μεταξύ άλλων, η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Παναγιώτη Σίμο και το «Daily Kous Kous».

«Όταν αποφάσισα να συνεργαστώ με τον Σάκη Ρουβά, τον πήρα μόνη μου τηλέφωνο, πήγα σπίτι του και είπαμε να το κάνουμε. Υπήρξαν συνεργασίες που δεν πέρασα καλά και με έριξαν ψυχολογικά, όμως, ήταν μαθήματα για μένα. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους, καμιά φορά μπορεί να συνεργαστείς με άτομα που δεν θα έκανες παρέα» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Οι κόρες μου είναι η ζωή μου, αλλά είμαστε τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες που δεν ενοχλεί η μία την άλλη. Το μόνο που χάνουμε είναι ο χρόνος. Είναι δύσκολο να συμφιλιωθείς μαζί του, αλλά είναι ωραίο να τον γεμίζεις» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.