Στη Σκιάθο με υπερπολυτελές γιοτ ο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο

CεRγιανίζει στις Σποράδες

Ερωτα με την Ελλάδα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που «οργώνει» τις ελληνικές θάλασσες μετά τη Μαγιόρκα. Το πολυτελές yacht του επιθετικού της Αλ Νασρ και αρχηγού της Εθνικής Πορτογαλίας έριξε άγκυρα το πρωί της Παρασκευής έξω από την παραλία Μάραθα της Σκιάθου.

Το 36 μέτρων superyacht, τύπου Azimut Grande, με την ονομασία «Good year 5»

Ο φωτογραφικός φακός του Skiathoschannel.gr απαθανάτισε το 36 μέτρων superyacht, τύπου Azimut Grande, με την ονομασία « Good year 5» (αξίας 7.400.000 δολαρίων). Ο συνάδελφος Γιάννης Αποστολίδης και ιδιοκτήτης του skiathoschannel τον εντόπισε πρώτος, έπειτα από πληροφορίες που είχε (περίμενε από τα ξημερώματα την άφιξη του διάσημου ζευγαριού).

Αραξε στα Μάραθα, την παραλία κάτω από το «Skiathos Palace», όπου χαζεύεις και τους κύκνους. «Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ήθελε φέτος να “οργώσει” την Ελλάδα, να γνωρίσει τις Σποράδες, να μη μείνει μόνο στη Μύκονο, όπως συνηθίζει, και στη Μεσσηνία. Ξεκίνησε από την Εύβοια και ήρθε πρώτη φορά στη Σκιάθο, όπου τον εντόπισα. Αραξε στα Μάραθα και συνέχισε στη Σκόπελο, στις παραλίες Αγνώντας και Λιμνονάρι, όπου έκανε τις βουτιές του» λέει στην «Εspresso».

Η άφιξη στην Ελλάδα, πάντως, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον «CR7», καθώς το συνηθίζει να περνάει μέρος των διακοπών του στη χώρα μας και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους ήταν τέτοιες μέρες, πριν από επτά χρόνια, όταν δέχτηκε την επίσκεψη του Αντρέα Ανιέλι για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στη Γιουβέντους. Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα αρνητικά σχόλια προκάλεσε η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την κηδεία του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του, Αντρέ Σίλβα. Οπως αναφέρεται στα πορτογαλικά ΜΜΕ, ως εξήγηση που έχει διαρρεύσει από το περιβάλλον του άσου της Αλ Νασρ, ο Ρονάλντο δεν ήθελε με την παρουσία του στην κηδεία να προκαλέσει την προσοχή πάνω του και να μετατρέψει μια τόσο σημαντική στιγμή σε show για τα media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...