Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Γενέθλια για την Έλλη Κοκκίνου – Πόσο χρονών έγινε;

Χρόνια πολλά!

Η Έλλη Κοκκίνου είχε τα γενέθλιά της. Πόσο χρονών έγινε η γνωστή τραγουδίστρια;

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο με την εντυπωσιακή της τούρτα και τα κεράκια της τα οποία προσπαθούσε με χιούμορ να τα αλλάξει μπας και δείξει λιγότερα χρόνια αλλά δε γινόταν γιατί ήταν δύο πεντάρια μιας και έγινε 55. Η Έλλη Κοκκίνου είναι ακομπλεξάριστη και λέει πάντα την ηλικία της.

Είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ καθώς χωρίς να έχει κάνει καμία διορθωτική επέμβαση είναι μια κούκλα. «Το φοβάμαι το νυστέρι. Έχω πει ότι κάποια στιγμή μάλλον θα το κάνω, αλλά πραγματικά φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι. Πάρα πάρα πολύ. Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα μπότοξ, κάνω δύο φορές τον χρόνο για να είμαι ειλικρινής, με βαριά καρδιά.

Αλλά πάω στη δερματολόγο μου που το κάνει πολύ ελαφρύ γιατί δεν θέλω να αλλοιώνεται καθόλου το πρόσωπο και να αγριεύει. Θέλω να έχω έκφραση. Και μόνο αυτό. Δηλαδή ούτε μεσοθεραπείες, υαλουρονικά, δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Δεν θέλω, πολύ λίγα πράγματα είναι αυτά που βλέπω και λέω οκ.

Γενικά δεν μου αρέσουν τα άκρα. Και νομίζω ότι όσο δεν κάνω, τόσο πιο καλή είμαι. Σίγουρα θα χρειαστεί κάποια στιγμή, αλλά το φοβάμαι. Θα δείξει, έχω ακόμα. Είμαι πάντως ανοιχτή. Θέλω εγώ να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, αρκεί να μην φτάνουμε στα άκρα. Δεν μου αρέσουν οι παραμορφώσεις. Αυτές φοβάμαι», έχει δηλώσει πρόσφατα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα