Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026

Ποπκόρν μην ξεχάσετε – Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση

Η ΕΡΤ «παίρνει κεφάλι» στη μυθοπλασία! Μπαράζ νέων παραγωγών στη δημόσια τηλεόραση!

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Έπινα μέχρι σκασμού»

Για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν έλαμπε μπροστά στις κάμερες ως αστέρι του ανδρικού συγκροτήματος Take That, μίλησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, δηλώνοντας ότι ήταν τόσο βαθιά βυθισμένος στην εξάρτηση από το αλκοόλ που έπινε ένα μπουκάλι βότκα στην καθισιά του.

Παρτσαλάκης και Γεωργίου δεν χωρίζουν ποτέ

Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, για αυτό θα συνεχιστεί η συνεργασία! Και στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Μπλε ώρες» θα πρωταγωνιστήσει ο καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Γιώργος Παρτσαλάκης.

Παράσταση με ουσία στις φυλακές Θηβών

Μια βαθιά συγκινητική θεατρική εμπειρία έζησαν πριν από λίγες ημέρες οι κρατούμενοι στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θήβας, όπου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Μπουμπού» του Δημήτρη Μητσοτάκη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, με την υπέροχη Δήμητρα Κολλά στον ομώνυμο ρόλο.

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Δεν θυσίασα τίποτα για την καριέρα μου. Ήξερα από την αρχή ότι δεν είμαι άτομο για οικογένεια

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

pipili

«Με αποκαλούσαν “ιπτάμενη ρεπόρτερ” επειδή όταν ήμουν νέα ρεπόρτερ είχα περισσότερο θάρρος από πολλούς άνδρες ρεπόρτερς εκείνη την εποχή. Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση.  Αν στην τηλεόραση στηριχθείς στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα χάσεις τη σταθερότητα στο επάγγελμα. Εγώ δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα!», δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα».

Και πρόσθεσε: Δεν θυσίασα τίποτα για την καριέρα μου. Ήξερα από την αρχή ότι δεν είμαι άτομο για οικογένεια. Όταν είσαι αποφασισμένη, δεν χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις. Έχω περάσει από αρκετούς μεγάλους έρωτες, αλλά η δουλειά είναι δουλειά.

Στη Βουλή υπήρχε πάντα μια απόσταση μεταξύ αντρών και γυναικών. Υπήρχε επίσης η αντίληψη από πολλούς αρχηγούς ότι στα δύσκολα νομοσχέδια, να μη βάζουν γυναίκες να μιλούν. Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το μόνο που αναθεώρησα μετά την περιπέτεια με την υγεία μου είναι ότι το άγχος σκοτώνει.

Είναι πολύ χαμηλή η ποιότητα νέων συντελεστών στην τηλεόραση. Η αγραμματοσύνη και η έλλειψη παιδείας στην τηλεόραση με ενοχλούν. Ο καθένας νομίζει ότι επειδή κρατάει ένα μικρόφωνο, ότι διοικεί όλο τον κόσμο. Απαντάω σε όλα τα σχόλια, γιατί δεν χρωστάω σε κανέναν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Έχασε τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς έχασε τη...

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

Σπάνια εμφάνιση για την Αθηνά Ωνάση – Δείτε τη πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια εμφάνιση και έλαμπε μέσα στη μαύρη τουαλέτα της

Η μικρή κόρη των Μενεγάκη – Λάτσιου έγινε 18 και είναι ίδια η μαμά της

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στη δεύτερη κόρη της, Βαλέρια χρόνια πολλά καθώς είχε τα 18α γενέθλιά της.

«Υπάρχει προβληματισμός στον Alpha με τις επιδόσεις της Ναταλίας Γερμανού»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» σχολιάζοντας τηλεοπτικά πρόσωπα.

Έξαλλος ο Κατσαρίδης με τον Ουγγαρέζο – Διέκοψε τη ροή της εκπομπής και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά

Ο Πάνος Κατσαρίδης διέκοψε για λίγο τη ροή του «Πρωινού» και εξέφρασε την ενόχλησή του με όσα λέει και γράφει για εκείνον ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Χώρισε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μετά από έναν χρόνο σχέσης

Η γνωστή ηθοποιός χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη μετά από έναν χρόνο σχέσης.