Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Καπουτζίδης: «Τους ζητώ συγνώμη αλλά την πάτησαν, θα με ακούν να μιλάω, δεν έχουν κι άλλη επιλογή»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει ανοιχτά και σχολιάζει τα κακώς κείμενα αδιαφορώντας αν κάποιους τους ενοχλεί. Όπως εξομολογήθηκε έχει αλλάξει πολύ από την περίοδο της εποχής του «Παρά πέντε».

Πόσο έχεις αλλάξει από τότε

Είμαι σίγουρα λιγότερο αγχωμένος και λιγότερο αγχώδης. Και νιώθω ότι, επειδή έχω αυτή την αποδοχή που ήθελα και την έψαχνα από παιδί για πολλούς λόγους, με γέμισε, με ζέστανε και είμαι καλά.

Η εντύπωση που υπάρχει είναι ότι σε συμπαθούν όλοι.

Δεν με συμπαθούν όλοι, ξέρω και ανθρώπους οι οποίοι δεν με συμπαθούν καθόλου. Είναι αυτό που λέει η μαμά μου: Οι σοβαροί, ωραίοι άνθρωποι σε συμπαθούν όλοι. Τώρα θα εκνευρίσω πάλι κάποιους με αυτό που είπα. Κοίταξε, κατ΄αρχάς, για να είμαστε σαφείς, από τη στιγμή που μίλησα ξεκάθαρα για τη σεξουαλικότητα μου, ούτως ή άλλως κάποιοι δεν με συμπαθούν και δεν θέλουν καθόλου να με ακούν να μιλάω. Τους ζητώ συγνώμη αλλά την πάτησαν, θα με ακούν να μιλάω, δεν έχουν κι άλλη επιλογή.

Η μόνη επιλογή είναι να μη διαβάζουν αυτά που λέω ή να μη βλέπουν αυτά που γράφω. Αυτό, δεν μπορώ να τους συμβουλεύσω κάτι άλλο και να είναι καλά. Έχω πάρει πολλή συμπάθεια και εκτίμηση από πολύ κόσμο και είναι και πολύ γενναιόδωρος ο κόσμος απέναντι μου πολλές φορές. Και ναι, αυτό με χαροποιεί. Και είναι ωραίο γιατί γίνεται αβίαστα. Δηλαδή πλέον δεν κάνω αυτό το οποίο θέλει ο άλλος να δει για να με συμπαθήσει. Είμαι αυτό που είμαι και αυτό που θέλω να πω θα το πω αβίαστα, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να έχω μια ατζέντα ότι ας πω αυτό για να αρέσει.

Άρα δεν έχεις πρόβλημα και να σε αντιπαθούν.

Είχα. Και στεναχωριόμουν πάρα πολύ επειδή ο τάδε με αντιπάθησε ή με αδίκησε. Αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή, θα αδικηθείς και θα αδικήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες από το «αχ, δεν με συμπάθησε ο τάδε», δήλωσε στο Κ της Καθημερινής.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα