Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Celebrities-τσαρλατάνοι! Λανσάρουν επικίνδυνα για την υγεία προϊόντα

Οι αρλούμπες των stars για την υγεία και η προσπάθεια να κονομήσουν προωθώντας επικίνδυνα, σύμφωνα με τους επιστήμονες προϊόντα

Από τα αβγά για το αιδοίο που λάνσαρε η Πάλτροου μέχρι το γλειφιτζούρι για αδυνάτισμα που διαφήμιζε η Κιμ Καρντάσιαν.

Ξεκινώντας από το πρόσφατο παράδειγμα του διάσημου dj Κάλβιν Χάρις, το τι αρλούμπες έχουν πει κατά καιρούς οι celebrities για θέματα που αφορούν την υγεία, δεν λέγεται. Επικίνδυνες απόψεις τις οποίες όχι μόνο δεν κράτησαν για τον εαυτό τους, αλλά τις διέδωσαν, συχνά προσπαθώντας να τις εκμεταλλευτούν για να βγάλουν και λεφτά, λανσάροντας επικίνδυνα -σύμφωνα με την επιστήμη- προϊόντα. Πλέον ήρθε η ώρα να ξεμπροστιαστούν, καθώς, αφού έφτασαν να πουλήσουν μέχρι και αβγά και ζελεδάκια για το αιδοίο, δεν το έχουν σε τίποτα να κάνουν ξανά τα ίδια.

Πρόσφατα ο Κάλβιν Χάρις, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», σόκαρε τους 11.400.000 followers του αναρτώντας φωτογραφία από τον πλακούντα της συζύγου του Βίκι Χόουπ, με αφορμή τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Ο πρώην σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ έδειξε στους fans του ότι αποξήρανε τον πλακούντα και τον μετέτρεψε σε χάπια, τα οποία η Χόουπ θα μπορούσε να λαμβάνει. Φαίνεται ότι ο Χάρις και η σύζυγός του πιστεύουν στη μη αποδεδειγμένη θεωρία ότι η κατανάλωση του πλακούντα από τη λεχώνα αναπληρώνει τον σίδηρο που έχασε κατά τη γέννα και μειώνει τα συμπτώματα της επιλόχειας κατάθλιψης. Ωστόσο, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει ότι η πρακτική είναι επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει σε μολύνσεις.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έφτασε στο σημείο να πουλάει «αβγά για το αιδοίο», υποστηρίζοντας ότι κάνουν καλό στην υγεία του αιδοίου. Η εταιρία Goop της σταρ του Χόλιγουντ άρχισε να χρεώνει το 2017 για μερικούς μήνες 56,5 ευρώ για καθένα από τα «Yoni eggs», όπως ονόμαζε τα αντικείμενα σε σχήμα αβγού, τα οποία έπρεπε να τοποθετούνται καθημερινά στο εσωτερικό του αιδοίου.

Η Πάλτροου υποστήριζε ότι φέρνουν ισορροπία στις γυναικείες ορμόνες, ρυθμίζουν τον έμμηνο κύκλο και δυναμώνουν τους εσωτερικούς μυς του αιδοίου, ενισχύοντας τον οργασμό. Μόνο που η κορυφαία παγκοσμίως γυναικολόγος Τζεν Γκάντερ προειδοποιούσε ότι τα αβγά αιδοίου μπορεί να οδηγήσουν στο επικίνδυνο σύνδρομο τοξικού σοκ, σε πόνο στον πύελο και πόνο κατά το σεξ. Η Goop δικάστηκε για τα «Yoni eggs» και συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμο 124.000 ευρώ.

Η δισεκατομμυριούχος με τη βούλα του περιοδικού «Forbes» Κιμ Καρντάσιαν το 2018 διαφήμιζε ένα γλειφιτζούρι στο Instagram, όπου έχει 355.000.000 followers, το οποίο υποστήριζε ότι είναι θαυματουργό για το αδυνάτισμα. Ισχυριζόταν, δε, ότι το γλειφιτζούρι περιείχε ουσίες που μείωναν την όρεξη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ιατρικής κοινότητας, που τόνισε ότι όσα έλεγε η Κιμ ήταν αβάσιμα.

Η Καρντάσιαν δεν έβαλε μυαλό και λίγους μήνες αργότερα διαφήμιζε υποκατάστατα τροφίμων για αδυνάτισμα και «κοιλιά πλάκα». Ο κορυφαίος Βρετανός καθηγητής Ιατρικής Στίβεν Πόουις προειδοποίησε ότι η λήψη τέτοιων σκευασμάτων, χωρίς την παρακολούθηση γιατρού, είναι επικίνδυνη. «Φωτογράφισε» δε την Κιμ, τονίζοντας ότι «πολύ επιδραστικές celebrities απογοητεύουν το κοινό τους, προωθώντας προϊόντα τα οποία στην καλύτερη περίπτωση είναι αναποτελεσματικά και στη χειρότερη βλαβερά».

Από τις αβάσιμες συμβουλές υγείας που αποσκοπούσαν στο κέρδος δεν θα μπορούσε να λείπει η αδελφή της Κιμ, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που θησαυρίζει πουλώντας προϊόντα «για καλή σωματική και ψυχική υγεία» μέσα από την ιστοσελίδα Poosh. Η σταρ του οικογενειακού ριάλιτι των Καρντάσιαν έφτασε να πουλάει το 2022 ζελεδάκια «που κάνουν καλό στο αιδοίο».

Επρόκειτο για συμπλήρωμα διατροφής που λαμβανόταν από το στόμα και η Κόρτνεϊ υποστήριζε ότι οι ουσίες που περιείχε επιδρούσαν «στοχευμένα» στο αιδοίο δίνοντάς του άρωμα φρεσκάδας. Γυναικολόγοι έσπευσαν να τονίσουν ότι ο ισχυρισμός περί «στοχευμένης» δράσης στο αιδοίο είναι «ανάξιος λόγου», ενώ η Τζεν Γκάντερ είπε ότι είναι μισογυνισμός το να υποστηρίζει κανείς ότι το αιδοίο «χρειάζεται βελτιωμένη γεύση».

Το 2005 ο Τομ Κρουζ προκάλεσε παγκόσμιο σάλο όταν σε συνέντευξη υποστήριξε ότι τα αντικαταθλιπτικά χάπια είναι όχι μόνο άχρηστα, αλλά και επικίνδυνα. Εφτασε δε να πει ότι όποιος πάσχει από κατάθλιψη μπορεί να γιατρευτεί παίρνοντας ειδικές… βιταμίνες και όχι τα κατάλληλα φάρμακα που θα του χορηγήσει ο ψυχίατρός του, ο οποίος έχει βγάλει τα μάτια του στα βιβλία στις πολύχρονες σπουδές του.

Ο Κρουζ μίλησε με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της Μπρουκ Σιλντς, στην οποία η ηθοποιός και μοντέλο δήλωνε ότι της συνταγογραφήθηκαν αντικαταθλιπτικά για να ξεπεράσει την επιλόχεια κατάθλιψη. Ο Κρουζ μίλησε άσχημα για τη Σιλντς και την κατηγόρησε για «παραπληροφόρηση». Η ιατρική κοινότητα, και όχι μόνο, στάθηκε στο πλευρό της Σιλντς, η οποία έναν χρόνο αργότερα αποκάλυψε ότι ο Κρουζ πήγε στο σπίτι της και της ζήτησε συγγνώμη.

Ο Στίβεν Μπάρτλετ, που είναι ένας από τους πέντε πιο δημοφιλείς παρουσιαστές podcast στον κόσμο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Spotify, έφτασε να προωθεί «σπόρους για τα αυτιά». Ως επιχειρηματίας είναι ένας από τους επενδυτές οι οποίοι πρωταγωνιστούν στη δημοφιλή εκπομπή του BBC One «Dragons’ Den». Σε μια εκπομπή ο Μπάρτλετ έδωσε 58.000 ευρώ στη Ζιζέλ Μπόξερ από το Σέφιλντ για να αγοράσει το 12,5% της εταιρίας της, η οποία πουλούσε «σπόρους για τα αυτιά». Επρόκειτο για μικρά αυτοκόλλητα που τοποθετούνταν στο αυτί και η Μπόξερ υποστήριζε ότι γιάτρευαν τη μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, που είναι γνωστή ως Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης και συνοδεύεται από κούραση που δεν φεύγει, πόνο και θολούρα. «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι σπόροι για τα αυτιά είναι αποτελεσματικοί» τόνισε ο καθηγητής Ιατρικής Ντέιβιντ Στρέιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...