Οι βουτιές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Απολαμβάνει την κάθε μέρα του καλοκαιριού

Η γνωστή influencer φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε μέρα του καλοκαιριού, συνδυάζοντας ταξίδια, χαλάρωση και αγαπημένα πρόσωπα. Από την κοσμοπολίτικη Μύκονο μέχρι τη γαλήνια Ζάκυνθο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μοιράζεται με το κοινό της εικόνες που μυρίζουν θάλασσα, ήλιο και ανεμελιά.

Πρόσφατα, φορώντας ένα κόκκινο μαγιό αλά Πάμελα Αντερσον, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τράβηξε τα φλας και τα βλέμματα όλων στη Μύκονο. Μετά την εξόρμηση στην Κεφαλλονιά με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Λυκούδη, η influencer επέστρεψε ξανά στο αγαπημένο της νησί για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Αν και είναι από τις σπάνιες φορές που τη βλέπουμε να φορά ολόσωμο μαγιό, ήταν πάλι εντυπωσιακή, ειδικά όταν πρόβαλε το πίσω μέρος του κορμιού της, αφού το μαγιό ήταν αποκαλυπτικό.

Η Παναγιώταρου, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, κάνει πρώτη φορά σοβαρή σχέση, η οποία μετρά περίπου εννέα μήνες και σας αποκάλυψε η «Espresso».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...