Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξημερώματα, μη δίνεις δικαιώματα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

«Μαζευτείτε» είναι η εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στους υπουργούς και βουλευτές που θα βρεθούν φέτος στη ΔΕΘ.

Σχεδόν τους «απαγόρευσε», μέσω sms, τις προκλητικές νυχτερινές εξόδους, τα πλούσια τσιμπούσια στα πανάκριβα ρεστοράν της πόλης και τα μεγάλα τραπέζια με τους…οπαδούς τους!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εν ολίγοις, έδωσε γραμμή για συνετή και ήσυχη παρουσία, που δεν θα τραβήξει την προσοχή. Φυσικά τα μπουζούκια κόπηκαν εδώ και χρόνια, αλλά συνεχίζουν να γίνονται τραπέζια, αλλά και πάρτι κομματικά και κοσμικά. Επισήμως επικαλείται τον πρόσφατο, αιφνίδιο θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου, πρώην υφυπουργού και γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Ανεπισήμως, όμως, η εντολή είναι σαφής και ο Κυριάκος δεν θέλει άλλα παρατράγουδα! Απαγόρευση, λοιπόν, αναρτήσεων στα social media, μπουζουκιών, κοσμικών εμφανίσεων και κομματικών «εξορμήσεων».

Η απόφαση αυτή δείχνει την απόλυτη αγωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον έλεγχο της εικόνας εν όψει της ΔΕΘ. Γι’ αυτό και το αυστηρό «σιωπητήριο». Η στήλη μαθαίνει όμως ότι σχεδόν τα περισσότερα, λουξ ρεστοράν του κέντρου της Θεσσαλονίκης, εκεί που όντως σερβίρεται η καλύτερη ελληνική κουζίνα, είναι όλα ρεζερβέ για το Σαββατοκύριακο. Με απλά λόγια, δεν βρίσκεις ούτε στασίδι και αυτό σημαίνει ότι υπουργοί και βουλευτές μπορεί να μη χορέψουν σε πάρτι, αλλά «θα φάνε καλά»!

Κυριάκος Μητσοτάκης

Δήλωσαν στον πρωθυπουργό ότι ακύρωσαν ή ακυρώνουν, όμως μάλλον «ψεύδονται»! Και ψεύδονται και τρώνε, που έλεγε και η κλασική ατάκα του ελληνικού σινεμά. Επίσης, φέτος για πρώτη φορά το ραντεβού του πρωθυπουργού με τους δημοσιογράφους στο «Ηλέκτρα Παλλάς» θα γίνει νωρίς, στις 7 το απόγευμα, αντί στις 9 το βράδυ. Ο Μητσοτάκης θέλει τα συν της ομιλίας του να μη γίνουν πλην… από τα νυχτοπερπατήματα των συνεργατών του!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Χάρης Δούκας: «Στον δήμο δεν μπήκα για πόζες και κορδέλες»

Χάρης Δούκας: «Στον δήμο δεν μπήκα για πόζες και κορδέλες»

Ο Χάρης Δούκας σε ρυθμούς Athens Pride

Ο Χάρης Δούκας σε ρυθμούς Athens Pride

Επιστροφή Θεοχάρη από το Ιράκ με «δώρα» για την οικονομία

Επιστροφή Θεοχάρη από το Ιράκ με «δώρα» για την οικονομία

Μοδάτες Τζένη και Νατάσα

Μοδάτες Τζένη και Νατάσα

«Top Gun» Θεοχάρης

«Top Gun» Θεοχάρης

Γενέθλια για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Γενέθλια για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο