Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα μικρά και σταθερά βήματα, οργανώνοντας παράλληλα τα σχέδιά σας, αφού βρίσκεστε σε…

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα μικρά και σταθερά βήματα, οργανώνοντας παράλληλα τα σχέδιά σας, αφού βρίσκεστε σε γόνιμη φάση και οι συμπάθειες που έχετε σίγουρα είναι αρκετές. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις, επειδή κάποιες στιγμές θα έχετε το αίσθημα ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και πρέπει να τρέξετε. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν και τα εύκολα, δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάκαμψη που περιμένατε σε όλους τους τομείς έρχεται και είστε αρκετά δυναμικοί ώστε να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και μη ζητήσετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα οδηγηθείτε σε σκαμπανεβάσματα. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Η λογική θα συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε αναμφίβολα να καταφέρετε αξιόλογα πράγματα σε όλους τους τομείς. Από τα μεγάλα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύστε ένα μέρος στον εργασιακό χώρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα δεν προσφέρει μόνο δυνατότητες σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά βοηθάει να κρίνετε και να ξεκαθαρίσετε σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σας. Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια παίρνουν καλό δρόμο και τώρα, που θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες, θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε μια τάξη εργασιακά και οικονομικά θέματα και ξεκαθαρίστε συνεργασίες, χωρίς όμως να παραμελείτε τη συναισθηματική σας ζωή ή τον σύντροφό σας. Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιες επιλογές μπορεί να αφορούν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του τομέα που σας απασχολεί, ενώ οι γνωριμίες ή οι αναθερμασμένες σχέσεις έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καθιερωμένα μπορούν να ανανεωθούν, να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν, ενώ θα δείτε καινούργιες προτάσεις να εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας. Με προσοχή και με μεθοδικές κινήσεις οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προχωρήσουν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πολλά πράγματα θα κριθούν την τελευταία στιγμή, μην επιχειρήσετε μεγάλα άλματα στον τομέα που σκέφτεστε, αν δεν έχετε έτοιμο το δίχτυ ασφαλείας. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και αυτή λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις ελλείψεις που έχετε σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα θα μπορέσετε να τις καλύψετε, αν σκεφτείτε λίγο πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στον επαγγελματικό χώρο σας. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε με κανέναν τρόπο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...