Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Στο πλευρό του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Προσωπικότητες από όλη την Ελλάδα και χιλιάδες κόσμου απόλαυσαν τις δύο συναυλίες της Αννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο.

Η πρόεδρος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων το ζεύγος Νικόλαου Ντε ΓκρεςΧρυσής Γ. Βαρδινογιάννη, και ευχαρίστησαν την καλλιτέχνιδα που ένωσε τη φωνή της με την αγάπη για την «ΕΛΠΙΔΑ» στις δύο συναυλίες, οι οποίες ηχογραφήθηκαν και θα κυκλοφορήσουν σε άλμπουμ, με μέρος των εσόδων να διατίθεται για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

Κλαίρη Τσαβλίρη, Ελενα Μπαρμπαλιά – Σαρακάκη.
Η πρόεδρος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» Χριστιάννα Βαρδινογιάννη – Γουλανδρή με την Τζωρτζίνα Ελληνα και τη Λάουρα Λαλαούνη – Δράγνη

Η Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη συνεχίζει μαζί με όλα τα μέλη του συλλόγου τον ιερό αγώνα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους, ακολουθώντας το όραμα και τις αξίες της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Το σωματείο ιδρύθηκε το 1990, ευαισθητοποιώντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό, καθώς ενστερνίστηκε το όραμά της και έγινε αρωγός στο έργο της.

Στο Καλλιμάρμαρο η Χρυσή Γ. Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Νικόλαο Ντε Γκρες

Στέλιος και Ελευθερία Γραφάκου.
Η Δήμητρα Κούστα και ο Γιάννης Στασινόπουλος
Κορίνα Γραφανάκη, Ελένη Σαμαρά – Κωνσταντακάτου, Αναστασία Πλέσσα – Κωνσταντακάτου
Μαριάνθη Κωνσταντάτου, Κρίστη Τσολακάκη

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα