Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Έπιασαν τόπο οι Voices

Πληρώθηκαν τα περσινά οφειλόμενα και μπήκαν στο στούντιο οι συντελεστές του μουσικού show του Σκάι

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» λέει η παροιμία και φαίνεται να ταιριάζει στην περίπτωση του «The Voice of Greece». Το μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σκάι που πήγε πολύ καλά πέρυσι στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen θα έπρεπε κανονικά να έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται.

Οπως γράψαμε ωστόσο και σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», το γεγονός ότι οι συντελεστές δεν είχαν μέχρι πρότινος εξοφληθεί στο ακέραιο για την προηγούμενη σεζόν καθυστέρησε σημαντικά την έναρξη των γυρισμάτων. Τούτο συνέβη λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρία παραγωγής Acun Medya του Τούρκου επιχειρηματία Ατζούν Ιλιτζαλί.

Επειδή όμως οι κριτές Γιώργος Μαζωνάκης, Ελενα Παπαρίζου, Χρήστος Μάστορας και Πάνος Μουζουράκης, όπως και ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης και λοιποί απλήρωτοι συντελεστές της εκπομπής ξεκαθάρισαν ότι δεν θα μπουν στο πλατό αν δεν εξοφληθούν τα οφειλόμενα ποσά, ανέλαβαν δράση οι ιθύνοντες του Σκάι, που πιέζοντας (και βοηθώντας) την κατάσταση πέτυχαν τελικά την επίλυση των οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Οι κριτές του «The Voice»

Κάπως έτσι άρχισαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου, που φέτος γίνονται στα ΚΑΠΑ Studio 2, στο Μαρκόπουλο (και όχι στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι), και το «The Voice of Greece» αναμένεται να επιστρέψει οσονούπω στους δέκτες μας. Βλέπετε, το κανάλι του Φαλήρου έχει αυτή τη στιγμή μεγάλη ανάγκη από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα, μετά τα απανωτά «χαστούκια» που έχει φάει ήδη τη σεζόν που μόλις άρχισε: από τη νομική, πλέον, διαμάχη με το δίδυμο Ρέβη – Κουρδή και το «φευγιό» του Μάρκου Σεφερλή, μέχρι τις πολύ χαμηλές επιδόσεις των εκπομπών «Power talk», «Το ‘χουμε» και του «Exathlon», που δείχνει να χάνει τη μάχη με τη «Φάρμα» του Star και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα