Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Η σύγχρονη Μήδεια και ο Πάνος Κοκκινόπουλος

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος περιμένει το πράσινο φως από την ΕΡΤ για μίνι σειρά με τη «Μήδεια» της Πάτρας

Η σύγχρονη Μήδεια και ο Πάνος Κοκκινόπουλος! Τα ειδεχθή εγκλήματα της Πάτρας θα απασχολήσουν τον μετρ των αστυνομικών σειρών Πάνο Κοκκινόπουλο. Την έγκριση της Επιτροπής Προγράμματος και του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ περιμένει η νέα σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου. Το σίριαλ θα αφορά τα εγκλήματα της Πάτρας με θύματα τρία παιδιά, για τα οποία καταδικάστηκε η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πρόκειται για μίνι σειρά 8 επεισοδίων, την οποία ο μετρ του είδους Πάνος Κοκκινόπουλος έχει καταθέσει στη δημόσια τηλεόραση εδώ και αρκετό καιρό. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πρόταση έχει γίνει στη Λένα Παπαληγούρα. Η ίδια αναμένεται να ενσαρκώσει την Πισπιρίγκου, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε έντονα ακουστεί το όνομα της Παναγιώτας Βλαντή. Η Λένα Παπαληγούρα, σε δηλώσεις της στην κάμερα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 με την Ελένη Τσολάκη «Πρωινό Σαββατοκύριακο», παραδέχτηκε ότι συζητά μια ενδιαφέρουσα σειρά σε τηλεοπτικό επίπεδο, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, μέχρι σήμερα η σειρά δεν έχει πάρει το πράσινο φως και βρίσκεται «στον πάγο». Ετσι, αποκλείεται να τη δούμε στο πρώτο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, από τη μεριά της, υποστήριξε πως έχει σοβαρές αμφιβολίες για το αν τελικά η σειρά θα καταφέρει να πάρει έγκριση από την ΕΡΤ, λόγω του ότι αυτά τα φρικτά εγκλήματα είναι ακόμα πολύ «φρέσκα» στη συνείδηση του κοινού και παράλληλα τρέχουν δικαστικές εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της Πισπιρίγκου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα