Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Πύρρο Δήμα: «Για εμένα αυτή η πράξη είναι ήθους και αξιοπρέπειας»

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υπερασπίστηκε τον Πύρρο Δήμα για την απόφασή του να πάει στο «Cash or Trash» και να πουλήσει την Ολυμπιακή δάδα. Ο Ολυμπιονίκης το έκανε για καλό σκοπό μιας και τα έσοδα θα πάνε στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Μετά την προβολή του επεισοδίου η Ολυμπιακή επιτροπή αντέδρασε έντονα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της μέσω επιστολής που έστειλε στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Αντιλαμβάνομαι αυτές τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Από την άλλη θέλω να πω, ότι υπάρχει το γνωστό ρητό που λέει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ότι στέρησε τη δάδα από το Ολυμπιακό Μουσείο ή ότι βγήκε να τη ξεπουλήσει -όπως κάποιοι είπαν- για να πάει ένα ταξίδι ή να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του. Στήριξε έναν ιερό σκοπό. Σε μία εποχή που όλα αυτά τα ιδρύματα περιμένουν και την ιδιωτική πρωτοβουλία, για εμένα αυτή η πράξη είναι ήθους και αξιοπρέπειας. Μπορώ να κατανοήσω το πλαίσιο των αντιδράσεων, δεν είναι ότι θα πω: από που κι ως που προκύπτουν;» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το να έδινε ένα μπλουζάκι με την υπογραφή του δε θα έπιανε τόσα χρήματα. Θέλησε να δώσει κάτι που θα αποφέρει σε αυτόν τον ιερό σκοπό ένα μεγάλο ποσό. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και στο εξωτερικό, κάποιος δίνει κάτι για καλό σκοπό. Αν δεν υπήρχε ο ιερός σκοπός, θα ήμουν η πρώτη που θα έλεγα: εκεί φτάσαμε; Να ξεπουλάμε τη δάδα; Μπροστά στον ιερό σκοπό, εγώ βγάζω το καπέλο, υποκλίνομαι και λέω μακάρι όλοι αν μπορούμε να δωρίζουμε κάτι» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα