Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Νέο ξέσπασμα μητέρας Ναταλίας Λιονάκη: «Δε μου λείπει, αυτή δεν είναι το παιδί μου»

«Το μεγαλύτερο χαστούκι της ζωής, είναι το χαστούκι της αχαριστίας»

Η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό». Δεν μπορεί να συγχωρέσει την κόρη της που τα εγκατέλειψε όλα και έφυγε.

«Δεν φεύγει ο θυμός με τίποτα. Θα πεθάνω με αυτόν τον θυμό. Και όχι μόνο θα τον έχω μέσα μου, αλλά τον εκφράζω κιόλας. Αλλά το μεγαλύτερο χαστούκι της ζωής σου, είναι το χαστούκι της αχαριστίας. Και όταν έχεις δώσει τα πάντα και όταν έχεις μείνει σε έναν γάμο γι’ αυτό το παιδί για να μη στεναχωρηθεί και ξαφνικά φεύγει χωρίς να σου έχει πει κουβέντα.

Εδώ της έλεγα “παιδί μου, γιατί φοράς μαύρα; Θα γίνεις καλόγρια;”, (μου έλεγε) “μην ακούς βλακείες. Δεν υπάρχει περίπτωση”. Μου έλεγε ψέματα. Υποτίθεται ένας που πάει να γίνει καλόγρια, είναι παιδί του Θεού. Το παιδί του Θεού δεν λέει ψέματα. Άρα, αυτά τα παιδιά δεν είναι του Θεού.

Ο Θεός είπε να αγαπάς τον συνάνθρωπό σου σαν τον εαυτό σου, να βοηθάς φτωχούς, να πας σε αρρώστους, σε γηροκομεία. Αυτά που της είπα και εγώ. “Σε σπούδασα, σε έκανα, είσαι στο δρόμο του Θεού. Θες να είσαι στο δρόμο του Θεού; Ναι. Θα βγάζεις εκατό, θα κρατάς το ένα και τα ενενήντα εννέα στον συνάνθρωπό σου”. Τι κάνουν στα μοναστήρια δηλαδή; Για πείτε μου. Πάει λέει τώρα και διδάσκει.

Γιατί εδώ δεν είχε ορφανοτροφείο να πάει να διδάξει; Δεν υπάρχουν χήρες με ορφανά που δεν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους; Γιατί η Ναταλία είναι φιλόλογος γλωσσολόγος. Και αγγλικά και γαλλικά και γερμανικά. Και αυτά, δεν της τα έδωσε το μοναστήρι. Τα πλήρωσα εγώ κάθε μήνα.

Εγώ, προσωπικά εγώ. Δε μου λείπει το παιδί μου. Αυτή που είναι εκεί, δεν είναι το παιδί μου. Το παιδί μου δεν ήταν έτσι. Τα πάντα μου έλεγε. Όταν ξεκίνησε από εκεί, τότε άλλαξε η συμπεριφορά της. Όταν το παιδί σου πεθαίνει, έχεις έναν τάφο και πας και κλαις. Όταν το παιδί σου είναι εκεί, πού; Ποιος; Τι;»,

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα