Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026

Φαίη Σκορδά: Επιστροφή στο Κιλκίς – Οι εικόνες από το πατρικό και...

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στο Κιλκίς και πέρασε το...

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω αλλάξει νοοτροπία στην τηλεόραση, τα καλάμια πια έχουν παρκάρει»

Με αφορμή την καθημερινή της παρουσία στο Buongiorno του...

Αγοραστή Αρβανίτη για την πίεση και τις “ενοχές” των μαμάδων: «Θήλασα για...

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου υποδέχτηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» τον Θανάση...

Espresso Doppio – Βαρκούλες και τάνκερ

Το παίζουν εφοπλισταράδες στην ξηρά, αλλά στη θάλασσα είναι...

«Η αδελφή του Μαζωνάκη, Βάσω έκανε κουμάντο στα χρήματα του και μάλιστα ήταν πολύ σκληρή»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ασχολούταν με τα χρήματα, αν πληρωνόταν ή δεν πληρωνόταν, κουμάντο έκανε η Βάσω στα δικά του.

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια Μαζωνάκη.

Ο φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη, Βασίλης Γκόγκος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σαββατοκύριακο» για τη σχέση της οικογένειας πριν ξεσπάσει η κόντρα αυτή.

«Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί από τον Γιώργο. Είναι σαν μικρό παιδί, νοιάζεται για όλους. Όπου πήγαινε ο Γιώργος, ήταν και η Βάσω. Αυτή έκανε το κουμάντο και μάλιστα μερικές φορές ήταν πολύ σκληρή με τους συνεργάτες του Γιώργου και τους απέναντι. Δεν είναι κακό που ήθελε να είναι τα πάντα στην ώρα τους, αλλά με το μικρό λαθάκι έβαζε τις φωνές. Συνήθως δίνουμε δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στους ανθρώπους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ασχολούταν με τα χρήματα, αν πληρωνόταν ή δεν πληρωνόταν, κουμάντο έκανε η Βάσω στα δικά του. Πιστεύω πως έχουν βάση όσα λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης για την αδερφή του, αλλά δεν είμαι και μάγος για να το ξέρω. Επειδή έκανε κουμάντο η Βάσω, για να έχει πρόβλημα ο Γιώργος, μάλλον θα έγινε κάτι. Πιστεύω πως έχει δίκιο. Το ίδιο πράγμα έγινε και με τον Νότη Σφακιανάκη, και μόλις τον κρέμασαν στα μανταλάκια σταμάτησε το τραγούδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Ο Αρναούτογλου junior στην κηδεία της γιαγιάς του συνοδευόμενος από τη μητέρα του

Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του είπε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η κηδεία έγινε στη Χαλκιδική και ήταν παρών και ο γιος του, Αναστάσης.

Ανατροπή στο διαζύγιο Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Ο Στράτος Τζώρτζογλου καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε το λόγο χωρισμού του με τη Σοφία Μαριόλα.

Ραφτείτε! Παντρεύεται τον Φεβρουάριο παρουσιάστρια στην Πεντέλη – Δείτε το προσκλητήριο

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές πόσο τυχερή και ευτυχισμένη νιώθει στο πλευρό του.

Ορφάνεψε και ο cine «γιος» του Κωνσταντάρα

Εχοντας «πατήσει» πριν από λίγες ημέρες τα 101 χρόνια...

Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο παθιασμένος έρωτας για το... ίδιο φύλο...

Χώρισε γνωστή τραγουδίστρια: «Είναι κάτι που πληγώνει, οπότε δε θα το αναπτύξω»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισε να τραβήξει το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ