Η Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογείται για την κόρη της: «Έκανα πολλά λάθη με τη Λήδα»

«Η κόρη μου έμενε μαζί μου και πλήρωνε κανονικά ενοίκιο»

Για τη σχέση της με την κόρη της, Λήδα Φόστερ, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μονογονεϊκή οικογένεια μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή «Νωρίς-Νωρίς». Η γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως αν και έμεναν στο ίδιο σπίτι η κόρη της της πλήρωνε ενοίκιο, ενώ παραδέχτηκε πως έκανε πολλά λάθη.

Συγκεκριμένα η Ματθίλδη Μαγγίρα ανέφερε: «Η Λήδα έβγαλε έξω το Λύκειο. Παραγωγός της είναι ο κιθαρίστας της Alicia Keys αλλά πρέπει να αποκτήσει εμπειρία, οπότε πρέπει να κάνει live. Είναι εδώ και το συζητάει. Κάποια στιγμή θα φύγει πάλι αλλά, επειδή είναι αγγλόφωνα τα τραγούδια της, θεωρώ ότι μπορεί να είναι παντού».

«Όταν γύρισε από την Αμερική, ήθελε να μείνει μόνη της. Πλήρωνε ένα ενοίκιο αλλά έμενε σε μένα. Ήθελε τον χώρο της αλλά δεν είναι και εύκολη η μετάβαση. Τσάμπα πήγαιναν τα λεφτά» πρόσθεσε αμέσως μετά η γνωστή ηθοποιός.

«Ως μητέρα δεν πάω με τις ταμπέλες, παίζω με όλους τους ρόλους. […] Είναι το πώς θα αντιμετωπίσεις και θα διαχειριστείς την κάθε κατάσταση. Το πιο δύσκολο σημείο στη μονογονεϊκή οικογένεια είναι να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στα όρια. […] Έκανα πολλά λάθη με τη Λήδα. […] Θα έκανα άλλα 10 παιδιά» κατέληξε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...