Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Μάγδα Τσέγκου – Πέτρος Κελέσης: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Η Μάγδα Τσέγκου με τον σύντροφό της, Πέτρο Κελέση...

Συγκλονισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την τραγωδία στη Χίο – «Δεν είμαι...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» η Φαίη Σκορδά καλημέρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ρωτώντας αν είναι καλά με εκείνον να απαντάει αρνητικά.

Τραγωδία στη Χίο – Η επίσημη εκδοχή του Λιμεναρχείου για το περιστατικό

Τη δική του εκδοχή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία στη θαλάσσια περιοχή Μυρσινιδίου Χίου το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου, όπου 15 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους, παρουσίασε με επίσημη ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έγινε 92 – Το τρυφερό μήνυμα της κόρης του,...

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει τα γενέθλιά του και η κόρη του, Αίθρα (Μαρία – Ελένη) του ευχήθηκε με ένα ποστ στο instagram.

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Τσιμιτσέλης για τον Ουγγαρέζο

«Δεν περιμένεις να σε θάψει ο φίλος σου»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Το πρωινό» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο των συζητήσεων αφού έχει αναλάβει χρέη παρουσιαστή στην εκπομπή του Σκάι «Όπου υπάρχει Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξέσπασε για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εξηγώντας πως τον ενόχλησε περισσότερο ότι ο φίλος του, όχι απλά του άσκησε κριτική, αλλά αποκάλυψε και στον «αέρα» το προσωπικό μήνυμα που του έστειλε.

«Μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό, μου έστελναν αποσπάσματα από εκπομπές το τι λένε. Όταν άκουσα την τοποθέτηση του Ουγγαρέζου λέγοντάς με ακατάλληλο, σκέφτηκα ώπα, είμαστε φίλοι. Δεν περίμενα να ακούσω ότι είμαι καταπληκτικός. Του στέλνω ένα προσωπικό μήνυμα, δεν βγήκα σε κανάλι. Ήμουν τσαντισμένος μαζί του! Στέλνω σε έναν φίλο, προσωπικό μήνυμα. Μου έχει στείλει και δεν τα είχα διαβάσει από εκνευρισμό» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Και μετά από λίγες μέρες κάνει ένα σόου δημόσια για τη φιλία. Δεν περιμένω να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Όταν έχω έναν φίλο στον χώρο περιμένω τουλάχιστον να μην με θάψει. Απογοητεύτηκα πολύ από τον Δημήτρη. Το λάθος του δεν είναι η πρώτη τοποθέτηση, αλλά η δεύτερη μετά το μήνυμά μου. Δέχομαι και την καλή και την κακή κριτική. Αν σου στείλω ένα προσωπικό μήνυμα και το εκθέτεις στην εκπομπή, το θεωρώ λάθος» πρόσθεσε αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

Γεννητούρια στη σόουμπιζ – «Είναι εδώ! Γνωρίστε τον όμορφο γιο μας»

«Είναι εδώ! Γνωρίστε τον όμορφο γιο μας», έγραψε ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ συστήνοντάς μας τον γιο του που κρατάει στην αγκαλιά του εδώ και λίγες ώρες.