Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Συντετριμμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Πύρρο μου, πού είσαι;»

Ο Πύρρος «έφυγε», η Ζωζώ δεν το έμαθε. Ενας αποχωρισμός χωρίς δάκρυα, χωρίς τραγούδι.

Το ντουέτο του Ρέμου με τη Μαρίνα Βλαχάκη και η συγκινητική του...

Η Μαρίνα Βλαχάκη η καλλιτεχνική παρτενέρ αλλά και σύντροφος του Στράτου Διονυσίου πήγε να διασκεδάσει στο NOX που εμφανίζονται οι Ρέμος – Μάστορας.

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με ρωτάς πως αντέχω, δεν ξέρω»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να δίνει μάχη για την υγεία της καθώς μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από περίπου έξι χρόνια έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό – Αναπάντεχα γεγονότα

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Ποια ζώδια πρέπει να προσέχετε και ποια ευνοήστε;

Η πρώτη προβολή της ταινίας «Βουγονία» στην Ελλάδα και η κονκάρδα στο πέτο του σκηνοθέτη για την Παλαιστίνη

Μέχρι και τη λέξη «διακτινισμός» είπε στο μήνυμά της στις Νύχτες Πρεμιέρας η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου

Η Εμα Στόουν μίλησε φαρσί τα ελληνικά στις Νύχτες Πρεμιέρας, καταφέρνοντας να προφέρει σωστά μέχρι και τη δύσκολη λέξη «διακτινισμός» που σκέφτηκε να της… γράψει ο Γιώργος Λάνθιμος! Μπορεί η μούσα του βραβευμένου διεθνώς Ελληνα σκηνοθέτη να μην μπόρεσε τούτη τη φορά να τον ακολουθήσει επί ελληνικού εδάφους για την πρεμιέρα της νέας, πολυσυζητημένης ταινίας του «Βουγονία», φρόντισε ωστόσο να στείλει ηχογραφημένο μήνυμα στο κοινό, το οποίο ακούστηκε στην τελετή έναρξης της φετινής, 31ης διεθνούς κινηματογραφικής διοργάνωσης, το βράδυ της Τετάρτης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Λάνθιμος ανέβηκε στη σκηνή για να μιλήσει στον κόσμο, έκανε την έκπληξη βάζοντας να παίξει στο κινητό του το ηχητικό που του έστειλε η χολιγουντιανή σταρ, με την οποία συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Ενα μήνυμα που, όπως αποκάλυψε, της έγραψε ο ίδιος. «Εγώ θα μοιραστώ μαζί σας μια πολύ ιδιαίτερη ικανότητα που έχει η Εμα Στόουν. Ενώ δεν μιλάει ελληνικά, πραγματικά πέρα από δυο τρεις λέξεις, ξέρει τέλεια την ελληνική αλφάβητο και μπορεί να διαβάσει οποιοδήποτε κείμενο χωρίς να καταλαβαίνει τι σημαίνει.

Οπότε, της έγραψα κάτι στα ελληνικά και της ζήτησα να μας το ηχογραφήσει» εξήγησε ο σκηνοθέτης. Στην ηχογράφηση, λοιπόν, η Εμα Στόουν ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα, θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί σας στην πρώτη προβολή της “Βουγονίας” στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε ο… διακτινισμός. Σας εύχομαι καλή προβολή και καλό βράδυ». Οπως ήταν αναμενόμενο, οι παρευρισκόμενοι θεατές στο φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας αντέδρασαν με γέλια και χειροκροτήματα στο μήνυμα της Εμα Στόουν, η οποία, μετά το «Poor Things», πρωταγωνιστεί τώρα και στη «Βουγονία».

Σε δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Αρη Καβατζίκη για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Γιώργος Λάνθιμος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά στο γεγονός της απόρριψης του ΚΑΣ στο αίτημά του να γυρίσει το φινάλε της ταινίας του στην Ακρόπολη, καθώς και στην πολυσυζητημένη κονκάρδα στήριξης προς τον λαό της Παλαιστίνης που φόρεσε στην κινηματογραφική Μόστρα της Βενετίας, προκαλώντας συζητήσεις. «Υπάρχει σίγουρα απογοήτευση. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που απορρίφθηκε το αίτημά μας. Από εκεί και πέρα, βρήκα άλλη λύση. Ηθελα να συμπεριλάβω την Ελλάδα στην ταινία. Δεν επηρέαζε το αποτέλεσμα, αλλά ήταν σοκαριστικό να ακούσω τον λόγο που δεν μας δόθηκε η άδεια. Το γεγονός ότι διέρρευσαν πληροφορίες για το τι θα είναι η σκηνή… Οταν γυρίζεται μια ταινία, καλό είναι να μη μοιραζόμαστε λεπτομέρειες. Δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία» δήλωσε για την απόρριψη του ΚΑΣ.

«Ο κόσμος βλέπει αθώους να βομβαρδίζονται και να λιμοκτονούν και μετά να κάνουμε scrolling στο τηλέφωνό μας και να βλέπουμε διαφήμιση για γιαούρτι είναι σοκαριστικό και αποσυντονιστικό. Το λιγότερο είναι να μιλήσει ο καθένας όπως μπορεί. Δεν νομίζω ότι αν χάσουμε ένα βραβείο, θα διαστρεβλώσει την ανθρωπιά που έχει ο καθένας. Δεν φαίνεται να είναι πολύ κοντά η δικαίωση, οπότε φαίνεται ότι θα χρειαστεί να ψωνίσω κι άλλες κονκάρδες» σχολίασε έπειτα σχετικά με το θέμα της Παλαιστίνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»