Αθηνά Οικονομάκου: «Το 2025 τελειώνει, δεν προλαβαίνουμε για γάμο»

Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν αρνητικά σχόλια, απλά κάποιες φορές πρέπει να υπάρξει και ένα όριο

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο Πρωινό για το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα αλλά και για όλα τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει.

Μπρούνο Τσερέλα και Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δήλωσε ότι: «Χαρούμενα πάνε τα ταξίδια μας! Το έχουμε συνηθίσει το πήγαινε έλα, μου αρέσει, το απολαμβάνω, αλλιώς δεν θα το έκανα. Έχω επιλέξει να κάνω στη ζωή μου μόνο πράγματα που αγαπώ, αλλιώς δεν τα κάνω. Είναι αναμενόμενο να υπάρχουν αρνητικά σχόλια, απλά κάποιες φορές πρέπει να υπάρξει και ένα όριο, το οποίο οι άνθρωποι υπερβαίνουν χωρίς η έγκρισή σου»

Μπρούνο Τσερέλα και Αθηνά Οικονομάκου

Όσο για το ενδεχόμενο του γάμου η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε ότι: «Στην Ελλάδα είναι το σπίτι και η οικογένεια μας. Εδώ είναι η βάση μας, απλά ο Μπρούνο πηγαινοέρχεται στο Μιλάνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Το 2025 τελειώνει, δεν προλαβαίνουμε για γάμο». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.