Θάλεια Ματίκα: «Μεγάλωσα με την εικόνα γυναικών με δύσκολη εργασία και απαιτητική»

Εγώ ουσιαστικά ήθελα να μιλήσω για την ενδυνάμωση της γυναίκας αλλά παρεξηγήθηκε από πολλούς αυτή η απάντηση που έδωσα

Η Θάλεια Ματίκα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις της περί δουλειές του σπιτιού που παρεξηγήθηκαν.

«Με είχαν ρωτήσει αν κάνω δουλειές του σπιτιού, ως πρώτη ερώτηση, όταν είχα πάει καλεσμένη σε μια εκπομπή. Τρομερό. Εγώ ουσιαστικά ήθελα να μιλήσω για την ενδυνάμωση της γυναίκας αλλά παρεξηγήθηκε από πολλούς αυτή η απάντηση που έδωσα.

Αυτό που θέλω να διευκρινίσω, αν και βέβαια οι γενιές αλλάζουν ευτυχώς και τα παιδιά των παιδιών μας θα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, είναι ότι η μητέρα μου ήταν μάχιμη δικηγόρος με δικό της γραφείο και οι φίλες της ήταν δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και τα λοιπά.

Μεγάλωσα, λοιπόν, με την εικόνα γυναικών με δύσκολη εργασία και απαιτητική, για γυναίκες, οι οποίες με το που γυρνούσαν στο σπίτι γίνονταν χίλια κομμάτια για να μαγειρέψουν, να σκουπίσουν, να σφουγγαρίσουν. Το Σάββατο, ας πούμε, θυμάμαι γενική καθαριότητα στο σπίτι μας. Οπότε πάντα αισθανόμουν ότι αυτοί οι ρόλοι δεν ανήκουν στην γυναίκα αποκλειστικά αλλά ανήκουν στους ανθρώπους που συμβιώνουν σε έναν χώρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.